Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Levits gandarīts, ka finanšu nozarē Latvijā ir paveikts liels mājas darbs

Valsts prezidents Egils Levits pirmdien Rīgas pilī tikās ar Finanšu nozares asociācijas pārstāvjiem, pārrunājot finanšu nozares aktualitātes un iedziļinoties nozares paveiktajā atbilstoši Moneyval rekomendācijām. Asociācijas pārstāvji uzsvēra, ka ir veikts milzīgs mājas darbs un uzlabojumi un ir svarīgi, lai paveiktās reformas plašāk kļūst zināmas arī starptautiski, stiprinot uzticību Latvijas finanšu sektoram kopumā.

E. Levits izteica gandarījumu, ka ir izdarīts liels darbs un atrisinātas vairākas problēmas, kas apēnoja finanšu sektoru. Asociācija uzsvēra, ka ir izveidojusi labu sadarbību ar Finanšu izlūkošanas dienestu. Runājot par sadarbību ar Finanšu un kapitāla tirgus komisiju, asociācija atzīmēja, ka sagaida no nākamās komisijas vadības atvērtu un jēgpilnu dialogu.

Tāpat tikšanās laikā abas puses apspriedās par ēnu ekonomikas apkarošanu un mājokļu kreditēšanu, kā arī banku mobilitāti, nodrošinot pakalpojumus klientiem reģionos.

Sarunā piedalījās SEB prezidente Ieva Tetere, Swedbank valdes priekšsēdētājs Reinis Rubenis, UniCredit Līzings valdes priekšsēdētājs Jevgēņijs Belezjaks, Citadele valdes loceklis Uldis Upenieks, BlueOrange valdes priekšsēdētājs Dmitrijs Latiševs, Luminor vadītāja Kerli Gabriloviča, valsts attīstības finanšu institūcijas Altum valdes locekle Inese Zīle un Finanšu nozares asociācijas valdes loceklis Jānis Brazovskis.

 

Top komentāri

Udo Ulbergs
U
"Nācijas tēva" izdarības ir ieguvušas amorāla absurda, amorālas fantasmagorijas vērienu, kad slimīgās smadzenēs organizētais diskurss nepārtraukti izdala reti kroplus un morāli apkaunojošus izteikumus. Burtiski tas viss, par ko šis tips izsakās, ne tikai pilnīgi neatbilst īstenībai, bet iegūst arī morāli ņirdzīgu pieskaņu. Un tas ir tautai, sabiedrībai adresēts ņirdzīgums.
Māris
M
Nācijas tēvs ļauj ,lai kaut kàda svešas valsts iestāde lemj par Latvijas finansēm? Kāpēc Moneyval nav uzrādījis nekādus pierādījumus un ABLV Luksemburgā strādā? Vai tik ne tāpēc, ka turienes firstam olas ir no tērauda un spļāvis viņš uz Štatiem..?
Arturs Nagliņš
A
Ziņa par Rimšēviča tiesāšanu Jūrmalā šodien internetā ir vēl viens pierādījums "nācijas tēva" šausmīgai muldēšanai. Un joprojām neviens vārds netiek teikts par unikālo kaunu - krimināli apsūdzētā Rimšēviča neatbrīvošanu no darba pirms tiesas sākuma 4.novembrī! Pēcpadomju laikā latviešu varas inteliģences nelietības rekords noteikti ir saistīts ar Valsts bankas prezidenta kriminālajiem noziegumiem.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas