Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Levits Lielās talkas dalībniekiem vēl gūt labi padarīta darba apziņu

Valsts prezidents Egils Levits sestdien, Lielās talkas rītā, talciniekiem novēlēja gūt labi padarīta darba apziņu, vienlaikus sev sniedzot iespēju izkustēties ārā, svaigā gaisā.

Levits žurnālistiem norādīja, ka viņš un viņa dzīvesbiedre Andra Levite šī gada talkā dosies uz Imantu, Rīgā, un, kopā ar kustību "Par neatkarīgu dzīvi", palīdzēs sakopt teritoriju vietā, kur nākotnē paredzēts izveidot grupu māju jauniem cilvēkiem ar īpašām vajadzībām.

"Galvenais - dot pienesumu savām rokām, kā mēs varam uzlabot Latviju un padarīt to skaistāku, tīrāku un labāku. Un katrs ir aicināts piedalīties," sacīja Valsts prezidents.

Lielās Talkas vadītāja Vita Jaunzeme atklāja, ka šogad talka notiks 1300 oficiālajās vietās. "Mums ir jāmīl sevi, jāmīl savi tuvākie un jāmīl planēta Zeme, jo šīs ir mūsu mājas. Mīlestība ir jāizrāda, tāpēc - iziesim ārā, izdarīsim kaut ko, mīlēsim šo dzīvi un neatstāsim problēmas nākamajām paaudzēm," teica Jaunzeme.

Kā ziņots, Lielās talkas akcija notiek kopš 2008.gadā.

Šogad tīmekļvietnē "talkas.lv" talkotāji var gan apskatīties "Piesārņoto vietu karti", plānojot savus Lielās talkas darbus, gan arī pieteikt savas talkas. Ņemot vērā paaugstinātās drošības apstākļus un pašlaik noteikto sociālās distancēšanās aicinājumu, talkotāji aicināti lielāku uzsvaru likt uz individuālo talkošanu, tāpēc ir pieejama arī īpašā solo talkas karte, kur savu atkritumu savākšanas vietu var atzīmēt tie, kuri dosies talkot vienatnē.

Tīmekļvietnē atrodamas trīs interaktīvās Lielās talkas kartes, kurās var pieteikt savu labiekārtošanas vai atkritumu savākšanas talku.

Šogad Lielās talkas vadmotīvs ir "Par zaļu Latviju - katrs atsevišķi, bet visi kopā".

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas