Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +11 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 26. aprīlis
Rūsiņš, Sandris, Alīna

Lielākās vēja brāzmas un stiprākie nokrišņi reģistrēti Rīgā

Trešdienas pievakarē un naktī uz ceturtdienu daudzviet Latvijas piekrastē ziemeļrietumu vēja ātrums brāzmās pārsniedza 20 metru sekundē (m/s), lielākās vēja brāzmas reģistrētas galvaspilsētas ziemeļos - 26 m/s, liecina dati no meteoroloģisko novērojumu stacijām.

Rīgas centrā laikā ap pusnakti vējš brāzmās pastiprinājās līdz 22 m/s. Valsts lielākajā daļā vēja ātrums brāzmās nepārsniedza 12-18 m/s.

Kopš trešdienas vakara galvaspilsētā izmērīts arī lielākais lietus un krusas daudzums - nokrišņu summa sasniegusi 13 milimetru.

Ceturtdienas rītā daudzviet Latvijā turpinās īslaicīgi nokrišņi, atsevišķās vietās valsts centrālajā daļā tie ir stipri. Austrumu novados debesis apmākušās, citviet valstī mākoņu ir visai maz. Ziemeļrietumu vējš brāzmās vietām vēl pūš līdz 13-18 m/s.

Gaisa temperatūra +3..+6 grādi, piekrastē līdz +9 grādiem. Arī Rīgā gaisa temperatūra ir +8..+9 grādi, vēja ātrums brāzmās brīžiem sasniedz 15-18 m/s.

Maksimālā gaisa temperatūra trešdien Latvijā bija +8..+12 grādi.

Augstākā gaisa temperatūra Eiropā 3.oktobrī bija +33..+34 grādi Portugālē un Spānijā. Zemākā gaisa temperatūra naktī uz ceturtdienu -10 grādu Somijas un Zviedrijas ziemeļos, kā arī kalnos Slovākijā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas