Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Lielākie nodokļu parādnieki valstij nav nomaksājuši 231,799 miljonus eiro

Lielāko 100 nodokļu parādnieku parāds valsts budžetam 1.janvārī bija 231,799 miljoni eiro, liecina Valsts ieņēmumu dienesta (VID) elektroniskajā datubāzē pieejamā informācija.

Starp desmit lielākajiem parādniekiem valsts budžetam ir trīs privātpersonas un septiņi uzņēmumi.

Šā gada 1.janvārī lielākais parādnieks ar 19,16 miljonu eiro parādu joprojām ir Jevgeņijs Jakovļevs. Otrajā vietā ir SIA Asiva ar 9,827 miljonu eiro parādu, bet trešajā vietā - SIA AVT Nafta ar 8,93 miljonu eiro parādu.

Ceturtajā vietā ar 8,864 miljonu eiro parādsaistībām janvāra sākumā VID ierindojis Vadimu Mitrofanovu, kuram ar 8,577 miljonu eiro saistībām seko AS Krāsainie lējumi. Sestajā vietā ar 7,773 miljonu eiro parādiem ierindota SIA Eco Tyre Baltics.

Septītajā vietā valsts lielāko nodokļu nemaksātāju sarakstā VID ar 5,539 miljonu eiro saistībām ierindojis SIA Baltic Lumber Products, astotajā vietā bija SIA Future Vision, kuras parādsaistības bijušas 5,19 miljoni eiro, devītajā vietā ierindota SIA Cobold, kuras parāds budžetam bijis 4,008 miljoni eiro. Savukārt desmitajā vietā ar 3,615 miljonu eiro saistībām ierindots Ēriks Mingazetdinovs.

Janvāra sākumā 96 lielāko parādnieku - uzņēmumu un privātpersonu - saistības pret valsti pārsniedza viena miljona eiro robežu.

Pērn janvāra sākumā 100 lielāko parādnieku kopējais parāds valsts budžetā bija 213,686 miljoni eiro.

Nodokļu parādnieku sarakstā VID ierindojis arī tādus pazīstamus uzņēmumus kā AS Dzintars, SIA Nemo Holdings, kā arī SIA Pilsētmāju institūts Urban Art.

Nodokļu parādnieku sarakstā ir virkne fizisku personu, tostarp zināmu uzņēmēju un zemes īpašnieku.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas