Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +6 °C
Daļēji apmācies
Ceturtdiena, 18. aprīlis
Laura, Jadviga

Liepājas mēra Vilnīša ienākumi pērn - ap 137 000 eiro

Liepājas mēra Jāņa Vilnīša (LRA) ienākumi pērn bijuši ap 137 000 eiro, liecina viņa amatpersonas deklarācija par pagājušo gadu.

Vilnīts pilsētas mēra amatā stājās pagājušā gada novembrī, nomainot ilggadējo mēru Uldis Sesku.

Lielākos ieņēmumus Vilnītis pērn guvis savā uzņēmumā Liepājas papīrs, kur viņam algā samaksāti 67 796 eiro un vēl 9840 eiro izmaksāti dividendēs. Par darbu Liepājas speciālās ekonomiskās zonas pārvaldē viņš saņēmis 47 600 eiro, bet par darbu pašvaldībā - 11 483 eiro.

Vilnītis ir starp amatpersonām, kuras lielākos savus uzkrājumus izvēlējušās veidot skaidrā naudā - šādi viņš glabā 35 000 eiro, bet vēl ap 23 000 eiro Liepājas mērs glabā bankā. Vilnītim pērnā gada izskaņā bijušas ap 64 500 eiro parādsaistības.

Liepājas mēra īpašumā ir dzīvoklis Liepājā, zeme un ēkas Nīcas pagastā, motorlaiva, ūdensmotocikls un par nepilniem 15 000 eiro viņš iegādājis piecus gadus vecu automašīnu Renault Captur.

Top komentāri

Nu jā!
N
Kādam zelta zarnas un zelta dirsa, ja reiz vajag 100 reizes lielāku algu, kā kādam citam, kas Dieva priekšā, iespējams, 100 reizes vērtīgāks. Ne par velti Bībelē teikts - alkatība pazudina cilvēku.
Santa
S
mans brālis smagi strādā otro gadu Vācijā ar algu 2000 eiro (24 000 eiro gada),bet nabadzīga Latvija ierēdņi nestrādā, bet zog....Tik nabadzīgi dzīvo pensionāri, invalīdi ar 150-200 eiro mēnesī, bet ierēdnim UZREIZ 60 000-12000 eiro gada....no kuriens? Kāds viņiem tarifs stunda ?
W
W
Īsts tūdalu bomzis-lielkampējs-shēmotājs-komunists.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

NA neatbalstīs Braži ārlietu ministres amatam

Opozīcijā esošā Nacionālā apvienība (NA) neatbalstīs diplomātes Baibas Bražes apstiprināšanu ārlietu ministres amatā, aģentūrai LETA pēc abu pušu tikšanās pauda NA priekšsēdētājs Raivis Dzintars.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas