Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +10 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Lietā, kurā iesaistīta Jelgavas prokurore, izmeklē arī kukuļnemšanu

Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs (KNAB) krimināllietā, kurā iesaistīta Jelgavas prokuratūras prokurore, izmeklē kukuļņemšanas organizēšanu, kukuļnemšanu un neizpaužamu ziņu atklāšanu, noskaidroja aģentūra LETA.

Patlaban publiski zināms, ka lietā iesaistīta Jelgavas prokuratūras prokurore ir Zinaīda Egle. Arī ģenerālprokurors Juris Stukāns šorīt TV3 raidījumam 900 sekundes apliecinājis, ka prokurores aizturēšana saistīta ar informācijas izpaušanu trešajām personām, taču plašāk minēto viņš nekomentēja.

Savukārt KNAB aģentūrai LETA norādīja, ka biroja lietvedībā esošais kriminālprocess, kurā "iesaistīta prokuratūras amatpersona", ir ierosināts par kukuļņemšanas organizēšanu, kukuļņemšanu, uzkūdīšanu izpaust neizpaužamas ziņas un neizpaužamu ziņu izpaušanu.

Plašāku informāciju KNAB izmeklēšanas interesēs patlaban nevar sniegt, līdz ar to aģentūrai LETA patlaban nav izdevies noskaidrot vai bez prokuratūras amatpersonas iesaistītas vēl kādas personas.

Jau ziņots, ka Egle atstādināta no pienākumu pildīšanas, jo viņai piemērots drošības līdzeklis - aizliegums pildīt pienākumus.

Egle patlaban uztur apsūdzību lietā, kurā saistībā ar mātes un bērna nāvi mājdzemdībās apsūdzēti vairāki Pirmās evaņģēliskās Jēzus draudzes locekļi - mirušās sievietes vīrs un tēvs, kā arī draudzes garīgā līdera sieva.

informācijas avots precizē 3.rindkopu, papildināta 4.rindkopa

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas