Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +21 °C
Skaidrs
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

Lindermans Urbanovičam stāstījis par plāniem kandidēt pašvaldību vēlēšanās

Biedrības Dzimtā valoda pārstāvis Vladimirs Lindermans pagājušajā nedēļā tikšanās laikā ar Saskaņas centra līderi (SC) Jāni Urbanoviču stāstījis par saviem plāniem piedalīties pašvaldību vēlēšanās un vēlējies uzzināt J.Urbanoviča domas, portālam Diena.lv apliecināja V.Lindermans. 

"Runājām par politisko situāciju Latvijā un es viņam pateicu, ka mums ir tādi plāni piedalīties pašvaldību vēlēšanās. Mani interesēja, kas mēs esam? Vai mēs esam konkurenti, vai sabiedrotie?" tā V.Lindermans. 

Pagaidām V.Lindermanam nav skaidrs, vai abu pārstāvētās organizācijas sadarbosies, jo par to vēl tiekot domāts. "Es tikai gribēju viņam pateikt, ka mums ir tādi plāni un kāds ir viņa un viņa partijas viedoklis."

J.Urbanovičs sarunā ar TV3 raidījuma Nekā personīga žurnālistiem atklāja, ka tikšanās notikusi pēc V.Lindermana ierosinājuma, savukārt viņam bijis interesanti satikties ar "tādu ievērojamu cilvēku". V.Lindermans vēlējies izstāstīt savus nākotnes plānus un uzklausīt J.Urbanoviča viedokli.

"Es viņam teicu, ka eskalācija liela. Viņam ir izdevies savā vidē liels panākums, bet tagad būtu labāk, ka šī te etniskā pretstāvēšana ietu mazumā. Tas būtu visiem labāk. Gan tiem, kurus pārstāv viņš, gan tie, kas uzticas man," norādīja J.Urbanovičs.

Saeimas SC frakcijas deputāts, Saeimas priekšsēdētājas otrais biedrs Andrejs Klementjevs vairījās komentēt V.Lindermana plānus kandidēt pašvaldību vēlēšanās, taču uzsvēra, ka V.Lindermans joprojām nav pilsonis. "Runāsim par to tad, kad viņš iegūs pilsonību. Šobrīd nav jēgas fantazēt," sacīja A.Klementjevs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas