Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 16. maijs
Edijs, Edvīns

LMT apgrozījums pirmajā pusgadā pārsniedz 60 miljonus latu

Latvijas Mobilā Telefona (LMT) apgrozījums šā gada pirmajā pusgadā pārsniedzis 60 miljonus latu. Savukārt klientu skaits šī gada otrajā ceturksnī, salīdzinot ar tādu pašu periodu pērn, pieaudzis par vairāk nekā 18 000, sasniedzot 1 069 407, portālu Diena.lv informēja uzņēmumā.

"Šajā pusgadā ir vērojams straujš izrāviens mobilā interneta lietošanā. Piemēram, salīdzinoši ar šo pašu periodu pērn par 48% pieaudzis LMT interneta telefonā lietotāju skaits. Savukārt izmantoto datu apjoms teju trīskāršojies. Varam droši prognozēt, ka mobilā interneta popularitāte turpmāk palielināsies pat vēl straujāk, jo šobrīd jau vairāk nekā 80% LMT veikalos pirktie telefoni ir viedtālruņi, ar kuriem ērti var pārlūkot internetu. Tāpat arvien vairāk iedzīvotāju arī datoram fiksēto vadu pieslēgumu vietā izvēlas mobilo internetu. Nākamajā pusgadā turpināsim intensīvu darbu pie 4G tīkla attīstības, lai ikvienam jebkurā vietā Latvijā būtu pieeja stabilam ātrgaitas internetam," norādīja LMT viceprezidents Ingmārs Pūķis.

LMT ir gan klientu skaita, gan tīkla pārklājuma, gan arī apgrozījuma ziņā lielākais mobilo sakaru operators Latvijā. Jau vairāk nekā 93% Latvijas teritorijas ir pieejams LMT ātrgaitas 3G internets – tā ir iespēja ikvienam jau tagad jebkurā vietā un laikā piekļūt plašajām digitālā satura iespējām. LMT ir pirmais un vienīgais mobilo sakaru operators, kas komercrežīmā klientiem piedāvā arī moderno 4G tīklu ar īpaši ātru un stabilu internetu mājās vai birojā.



Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vēl viens vaibsts televīzijas portretā

Par publisko skandālu saistībā ar Latvijas Televīzijas lēmumu rīkot EP priekšvēlēšanu diskusijas krievu valodā Guntars Gūte sarunājas ar politologu Jāni Ikstenu.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas