Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +10 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

LVĢMC vadīs Pūces partijas biedrs

SIA Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs (LVĢMC) valdes priekšsēdētāja amatā iecelts SIA Saldus medicīnas centrs valdes priekšsēdētājs Ingemars Harmsens, kurš no Attīstībai/Par! saraksta Kurzemes vēlēšanu apgabalā ar 8. numuru kandidēja 13. Saeimas vēlēšanās, bet valdes locekļa amatā - SIA Vides investīciju fonds valdes priekšsēdētājs Egils Zariņš, informēja Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrija (VARAM).

Kā norāda VARAM, Harmsens bijis izpilddirektors Brocēnu novadu domē un līdz jaunā amata ieņemšanai turpinās darbu Saldus medicīnas centrā kā valdes priekšsēdētājs.

Savukārt Zariņš ir Vides investīciju fonda valdes priekšsēdētājs, kā arī pieredzi guvis, ieņemot valdes locekļu amatu SIA Hiponia, VAS Privatizācijas aģentūra un AS Pasažieru vilciens.

Kandidāti uz LVĢMC valdes priekšsēdētāja un valdes locekļa amatu tika vērtēti divās kārtās.

Pirmajā kārtā nominācijas komisija vērtēja kandidātu atbilstību izvirzītajām prasībām, piemēram, valsts valodas zināšanas, izglītība, darba pieredze u.c.

Otrajā kārtā notika intervijas, kuru laikā nominācijas komisija izvērtēja kandidātu zināšanas, kompetenču kopumu un atbilstību amatam izvirzītajiem kritērijiem.

Jaunā valde savus pienākumus sāk pildīt 11.jūnijā.

Top komentāri

Sākās (turpinās)
S
vietu pie siles pārdale. Nožēlojami. Tā vietā, lai strādātu un attīstītu valsti, jaunievēlētie politiķi velta laiku tam, lai amatos iekārtotu draugus un paziņas. Un pēc četriem gadiem tas sākas no jauna.
Čerezzaborperekidailo
Č
"Harmsens bijis izpilddirektors Brocēnu novadu domē un līdz jaunā amata ieņemšanai turpinās darbu Saldus medicīnas centrā kā valdes priekšsēdētājs." Vai uz šādiem fruktiem Latvijas normatīvie dokumenti darba tiesību jomā neattiecas?
Tereza Mendoza
T
Mans mīļais latviešu kretīns ar īsta kretīna vaidziļu! Kā es mīlu kretīnu Pūci, to nevaru izteikt. Kretīns Pūce ir ar izcili kretīnisku seju, kāda nav pat visiem latviešu kretīniem, kuri latviešu aizgaldā ir gandrīz visi lieli kretīni, bet mans Pūce ir visizteiksmīgākais kretīns. Tāda kretīniska sejiņa ir liels retums.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas