Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

Mazturīgu ģimeņu bērnu ārpusskolas aktivitātēm saziedoti teju 22 000 eiro

Noslēdzoties šī gada Ziedot.lv un Rimi brīvā laika programmas Štābiņš labdarības kampaņai, februārī un martā iedzīvotāji kopā saziedojuši 21 815,39 eiro Latvijas mazturīgo ģimeņu bērnu atbalstam, aģentūru LETA informē SIA Rimi Latvia pārstāve Inga Bite.

No šīs summas 20 803,37 eiro ziedoti veikalos Rimi un Supernetto.

Līdzekļi tiks izmantoti, lai visa gada laikā organizētu brīvā laika bezmaksas pulciņus un ārpusskolas nodarbības vairāk nekā 1700 bērniem.

Rimi un Ziedot.lv brīvā laika programma Štābiņš sniedz iespēju bērniem no trūcīgām ģimenēm kvalitatīvi pavadīt savu brīvo laiku pēc skolas interesantā vidē un vienlaikus attīstīt talantus, apgūt jaunas zināšanas un iemaņas. Šogad nodarbības organizēs 16 nevalstiskās organizācijas 11 Latvijas novados - Saldū, Balvos, Smiltenē, Siguldā, Kuldīgā, Ventspilī, Rīgā, Viesītē, Dagdā, Jēkabpilī un Strenčos.

Bite atzīmē, ka kopš 2012.gada, kad izveidota programma Štābiņš, daudzveidīgās ārpusskolas aktivitātēs piedalījušies teju 10 000 bērnu no 25 Latvijas pilsētām.

Programma Štābiņš tiek īstenota kopā ar Ziedot.lv partneriem un nevalstiskajām organizācijām, piemēram, dienas centriem, krīzes centriem, biedrībām, visā Latvijā, kas realizē dažādas bezmaksas aktivitātes bērniem - sniedz atbalstu vai nodrošina ēdināšanu bērniem no maznodrošinātām vai nelabvēlīgām ģimenēm, organizē interešu pulciņus, nodarbības un citas aktivitātes.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas