Laika ziņas
Šodien
Skaidrs

Mediķi ar reklāmas kampaņu vērsīsies pret Latvijas eiroparlamentāriešiem

Trīs mēnešus pirms Eiropas Parlamenta (EP) vēlēšanām mediķi plāno uzsākt reklāmas kampaņu, lai novērstu pašreizējo Latviju pārstāvošo EP deputātu atkārtotu ievēlēšanu. Pēc mediķu domām, konkrētie deputāti ir rupji ignorējuši Latvijas iedzīvotāju vajadzības pēc kvalitatīvas un pieejamas veselības aprūpes.

Latvijas Veselības un sociālās aprūpes darbinieku arodbiedrība (LVSADA) nolēmusi rīkot reklāmas kampaņu pret esošajiem Latvijas deputātiem EP, jo viņi nav reaģējuši uz arodbiedrības 2012. gadā EP sūtīto iesniegumu. Kā Dienai pastāstīja LVSADA priekšsēdētājs Valdis Keris, iesniegumā tika vērsta deputātu uzmanība uz to, ka Latvijas iedzīvotājiem netiek nodrošināta pienācīga veselības aprūpe. Arodbiedrība bija lūgusi deputātus izvērtēt, vai Eiropas Savienības pamattiesību pārkāpumi ir savienojami ar Latvijas atbilstību 2015. gadā paredzētajam Eiropas Padomes prezidējošās valsts statusam. Tomēr šo divu gadu laikā deputāti nav snieguši nekādu atbildi, sacīja V. Keris. Pēc arodbiedrības lūguma pērn arī Eiropas Sabiedrisko pakalpojumu arodbiedrību federācija EP nosūtījusi vēstuli, atgādinot par LVSADA iesniegumu, tomēr arī šoreiz atbildes neesot bijis. Pēc V. Kera teiktā, arodbiedrība šobrīd jūtas pazemota, līdz ar to šāda reklāmas kampaņa pret deputātiem ir nepieciešama.

Arodbiedrība plāno reklāmas kampaņu uzsākt mēneša laikā, bet patlaban tā uzrunā reklāmas aģentūras.

Visu Annas Bērziņas rakstu "Mediķi ar reklāmas kampaņu vērsīsies pret Latvijas Eiropas Parlamenta deputātiem" lasiet ceturtdienas, 20.februāra, laikrakstā Diena!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kultūras ministre Logina atkāpjas no amata

Kultūras ministre Agnese Logina (P) nolēmusi personīgu iemeslu dēļ atkāpties no ministres amata, un šos pienākumus viņa beigs pildīt 17.jūnijā, aģentūru LETA informēja Kultūras ministrijas sabi...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas