Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Naktī Ilūkstes pusē lokalizēts paaugstinātas bīstamības ugunsgrēks

Šonakt Ilūkstes novadā lokalizēts paaugstinātas bīstamības ugunsgrēks neapsaimniekotā ēkā, aģentūru LETA informēja Valsts Ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD).

Izsaukums par ugunsgrēku saņemts plkst.00.35. Ugunsdzēsējiem glābējiem ierodoties notikumu vietā, secināts, ka deg neapsaimniekota ēka 300 kvadrātmetru platībā. 

Ugunsgrēks lokalizēts plkst.3.16, un patlaban turpinās dzēšanas darbi. 

Jelgavā saņemts izsaukums pirms plkst.21, kurā VUGD pārstāvji izcēla cilvēku no 16 metru augsta pacēlāja groza, kas bija ieķēries angāra būvkonstrukcijā.

Tāpat aizvadītajā diennaktī Carnikavas novadā viena kvadrātmetra platībā dega dzīvojamā ēkā izbūvēta pirtiņa. Cilvēki no ēkas bija evakuējušies.

Ņemot vērā, ka ugunsdzēsējiem glābējiem katru nedēļas nogali nākas dzēst ugunsgrēkus pirtīs, VUGD aicina atpūtniekus būt atbildīgiem un uzmanīgiem, ievērojot ugunsdrošības noteikumus. Īpaši aicinājums attiecināms uz tiem atpūtniekiem, kuriem pirts iebūvēta dzīvojamā ēkā. 

Kopumā aizvadītajā naktī ugunsdzēsēji un glābēji devās uz 66 izsaukumiem, no kuriem 28 bija uz ugunsgrēkiem, 21 - glābšanu, četri - meža ugunsgrēki, bet 17 bija maldinājumi. Nevienā izsaukumā nebija cietušo, bojāgājušo vai izcelto no ūdenstilpnēm.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas