Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +17 °C
Viegls lietus
Sestdiena, 1. jūnijs
Mairita, Bernedīne, Biruta

No Rīgas uz Briseli lidos arī Brussels Airlines

Šī gada oktobra beigās lidsabiedrība Brussels Airlines uzsāks lidojumus no Rīgas uz Briseli, nodrošinot sešu reisus nedēļā, portālu Diena.lv informēja aviokompānijā.

Brussels Airlines prezidents Bernards Gustins (Bernard Gustin) norāda, ka Latvija pārņems Eiropas prezidentūru nākamgad, kad ievērojami palielināsies tirgus pieprasījums pēc tiešajiem reisiem no Eiropas Savienības galvaspilsētas un uz to. Viņš pauž pārliecību arī, ka šis jaunais aviopakalpojums tālāk attīstīs ekonomiskos un kultūras sakarus starp Latviju un Beļģiju.

Brussels Airlines no Briseles uz Rīgu katru dienu, izņemot sestdienas, izlidos plkst.13.50, Rīgā ielidojot plkst.17.30, savukārt no Rīgas uz Briseli – plkst.18.05 ar ielidošanas laiku plkst. 19.55 pēc vietējā laika. 

Lidojumi tiks veikti, sadarbojoties ar līgumpartneri airBaltic. Sākumā lidojumi maršrutā tiks veikti ar gaisa kuģi AVRO RJ 100, ko 2015.gadā nomainīs ietilpīgākais Airbus 319.

Starptautiskās lidostas Rīga mājaslapā pieejmā informācija liecina, ka pašlaik reisus starp Rīgu un Briseli nodrošina tikai Latvijas aviokompānija airBaltic

Latvija ir otrā Baltijas valsts, uz kuru aviokompānija veiks lidojumus no Briseles lidostas - pirms dažiem gadiem aviokompānija sāka lidot uz Lietuvu. 

Brussels Airlines ir Beļģijas lidsabiedrība, kas piedāvā plašu maršrutu klāstu no savas bāzes Briseles lidostā. Grupā Brussels Airlines strādā vairāk nekā 3300 darbinieki, un tās 49 gaisa kuģi veic ap 300 punktuālus lidojumus dienā, savienojot Eiropas Savienības galvaspilsētu ar 70 lielākajām  Eiropas, Āfrikas un ASV lidostām.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas