Laika ziņas
Šodien
Skaidrs

Pabriks Vācijā diskutēs par nacionālo ārpolitiku un drošības politiku ES kontekstā

Aizsardzības ministrs Artis Pabriks (Vienotība) nedēļas nogalē Darmštatē (Vācija) piedalīsies kultūras dienās Mare Balticum, lai diskutētu par nacionālo ārpolitiku un drošības politiku Eiropas Savienības kontekstā. 

"Eiropas Savienība ir nopietns spēlētājs ārpolitikā un īpaši starptautiskajā ekonomiskajā arēnā. Bet tas nav noslēpums, ka ir liela atšķirība starp Eiropas Savienības un ASV drošības spējām. Bez stingras apņemšanās pievērsties drošības jautājumiem, būs grūti saglabāt Eiropas Savienības respektu globālajā arēnā," uzskata A.Pabriks. 

A.Pabriks svētdien piedalīsies diskusijā Nacionālā ārpolitika vienotā Eiropā kopā ar Igaunijas-Vācijas parlamentārās grupas priekšsēdētāju Urmasu Klāsu un Vācijas-Baltijas parlamentārās grupas priekšsēdētāju Bundestāgā Kristelu Hapaču Kazanu. Diskusiju vadīs Tomass Lipke no Luneburgas. 

Mare Balticum galvenā tēma šogad ir Vācijas un Baltijas valstu diplomātiskās attiecības, kas attīstījušās divdesmit gadu garumā, izvērtējot tās arī Eiropas Savienības kontekstā. Diskusijās piedalīsies Vācijas un Baltijas valstu eksperti.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas