Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 25. aprīlis
Līksma, Bārbala

Pagaidām resursu pietiek. Covid-19 dēļ satraukums par individuālo aizsardzības līdzekļu trūkumu

Nedēļas beigās gaidāma pirmā lielā valsts sagādātā krava ar medicīniskajām maskām un respiratoriem, lai veiksmīgi varētu nodrošināt darbu veselības aprūpes iestādēs. Tādas piegādes tiek plānotas arī turpmāk. Par individuālo aizsardzības līdzekļu (IAL) trūkumu, turpinoties jaunā koronavīrusa izraisītās slimības Covid-19 izplatībai, bažas izteikusi gan Latvijas Lielo slimnīcu asociācija, gan ģimenes ārstu pārstāvētas organizācijas un citas medicīnas iestādes. Problēmas tajā skaitā sagādā visā pasaulē šobrīd ierobežotā loģistika, kas līdz ar to apgrūtina arī piegādes.

Top komentāri

Krējums Saldais
K
"Problēmas tajā skaitā sagādā visā pasaulē šobrīd ierobežotā loģistika, kas līdz ar to apgrūtina arī piegādes..." . . .Kā, mums nav savu stratēģisko rezervju pat maskām? Pat Valsts slimnīcām? Juridiski to laikam sauc par sabotāžu un pēc ārkārtas stāvokļa likumiem atbildīgās personas būtu tālāk liberālā cenzūra izsvītroja...
ha, ha
h
Varbūt atsaucīgi tagad varētu būt ķīnieši, kuriem grūtā brīdī mūsu valdība ar plašu žestu uzdāvināja savas individuālo aizsardzības līdzekļu rezerves.
ha, ha
h
Pretīga zemiska demagoģija - speciālisti satraukušies par individuālo aizsardzības līdzekļu trūkumu, bet pa LR1 tieši patlaban izplata plašai publikai domātus melus par sejas masku lietošanas neefektivitāti.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Likumprojekts ignorē vietējos uzņēmējus

Par zaļās politikas nozīmi transporta jomā un valdības līdzšinējo politiku Guntars Gūte sarunājas ar Latvijas Biodegvielas un bioenerģijas asociācijas (LBBA) valdes locekli Induli Stikānu .

KNAB un SAB neesot saņēmis nevienu iesniegumu no Kadžuļa

Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs (KNAB) līdz šim nav saņēmis nevienu iesniegumu no uzņēmēja Renāra Kadžuļa vai kādas citas personas saistībā ar iespējamu 2014.gada Saeimas vēlēšanu rezultāt...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas