Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +10 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Pagājušajā diennaktī avārijās Latvijā cietuši 24 cilvēki

Aizvadītajā diennaktī satiksmes negadījumos uz Latvijas autoceļiem cietuši 24 cilvēki, tostarp divi gājēji un trīs velosipēdisti, liecina Valsts policijas (VP) apkopotā operatīvā informācija.

Trešdien valstī kopumā reģistrēti 77 ceļu satiksmes negadījumi, no tiem 16 bijuši ar cietušajiem, bojāgājušo nav.

Diennakts laikā 37 avārijas notikušas Rīgas reģionā, bet visos pārējos reģionos - Kurzemē, Latgalē, Vidzemē un Zemgalē - fiksēts pa desmit ceļu satiksmes negadījumiem.

Trešdien policisti pieķēruši arī sešus autovadītājus, kuri pie stūres bija sēdušies alkohola reibumā. Divi dzērājšoferi apturēti Vidzemē, bet pārējos reģionos - pa vienam.

Par dažādiem Ceļu satiksmes noteikumu pārkāpumiem policisti 24 stundās noformējuši kopskaitā 415 protokolus, visvairāk šādu protokolu - 155 - noformēti Rīgas reģionā, bet vismazāk - 28 - Kurzemē.

Tieši par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu trešdien noformēti 155 administratīvā pārkāpuma protokoli, liecina VP apkopotā informācija.

Top komentāri

TrollisJT
T
Pa Latvijas ceļu nomalēm turpina vazāties melnā un tumši zilā tērpušies velosipēdisti. Bet cilvēku mednieki turpina medīt autovadītājus. Ja tik daudz tiek nomedīts... kāpēc beidzot neiestājas sengaidītās bez-avāriju dienas, nedēļas , mēneši?
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Piektdien Latviju turpinās šķērsot nokrišņu zona

Piektdien Latviju turpinās šķērsot nokrišņu zona, debesis klās mākoņi un teritorijas lielākajā daļā palaikam līs, bet pēcpusdienā no dienvidrietumiem debesis sāks skaidroties un arī nokrišņi mitēsies,...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas