Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +4 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

papildināts (08:22) - Burtnieku ezerā, apgāžoties laivai, noslīkst makšķernieks

Burtnieku ezerā trešdien noslīcis makšķernieks, portāls Diena.lv uzzināja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD).

Trešdien, plkst. 16.13 VUGD darbinieki saņēma informāciju, ka Burtnieku novada Sedā, Burtnieku ezerā ir pazudis makšķernieks. Tur divi draugi, izmantojot divas laivas bija devušies makšķerēt, taču vienam no viņiem - 65 gadus vecam vīrietim - laiva apgāzusies, un viņš nav spējis izkļūt krastā. 

Ugunsdzēsēji glābēji kopā ar pašvaldības policiju pārmeklēja ezeru un atrada apgāzušos laivu. Turpinot ezera pārmeklēšanu, pie krasta tika atrasts noslīcis apmēram 65 gadus vecs vīrietis. Ugunsdzēsēji glābēji noslīkušo nogādāja krastā un nodeva Valsts policijas darbiniekiem. 

Ugunsdzēsēji glābēji no ūdenstilpnēm šogad ir izcēluši jau 149 noslīkušos, tajā skaitā arī deviņus nepilngadīgos, kas ir lielākais noslīkušo skaits kopš 2008.gada, kad VUGD apkopo šāda veida informāciju.

Kopumā aizvadītajā diennaktī VUGD reaģējis uz 31 izsaukumu, no kuriem 10 saistīti ar ugunsgrēkiem, bet 16 - ar dažādiem glābšanas darbiem.

(papildināta visa ziņa)


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

NA neatbalstīs Braži ārlietu ministres amatam

Opozīcijā esošā Nacionālā apvienība (NA) neatbalstīs diplomātes Baibas Bražes apstiprināšanu ārlietu ministres amatā, aģentūrai LETA pēc abu pušu tikšanās pauda NA priekšsēdētājs Raivis Dzintars.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas