Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +6 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 26. aprīlis
Rūsiņš, Sandris, Alīna

papildināts (15:35) - Jaunajā Latvijas Radio valdē nepārvēl Jāni Siksni; jaunais vadītājs - Aldis Pauliņš

Latvijas Radio valdē nav pārvēlēts līdzšinējais valdes priekšsēdētājs Jānis Siksnis; valdē Aldis Pauliņš, Uldis Lavrinovičs un Sigita Kirilka, liecina Nacionālās elektronisko un plašsaziņas līdzekļu padomes (NEPLP) sniegtā informācija.Par Latvijas Radio valdes priekšsēdētāju ir iecelts pētījumu aģentūras Factum Group vadītājs Aldis Pauliņš, par Latvijas Radio valdes locekli nodrošinājuma jautājumos iecelts Latvijas Valsts radio un televīzijas centra pārstāvis Uldis Lavrinovičs, bet par Latvijas Radio valdes locekli programmu attīstības jautājumos ir iecelta kādreizējā ziņu aģentūras BNS Latvija vadītāja Sigita Kirilka.

Latvijas Radio valdi ieceļ uz trīs gadiem.

Līdzšinējais Latvijas Radio vienīgais valdes loceklis Siksnis ir pārsteigts par NEPLP lēmumu neapstiprināt viņu Latvijas Radio valdes priekšsēdētāja amatā.

"Acīmredzot [jaunais valdes priekšsēdētājs Aldis] Pauliņa kungs piedāvāja kādas radikālas izmaiņas un citādāku Latvijas Radio attīstības gaitu, kuru manā vadībā nevar īstenot," aģentūrai LETA teicis Siksnis.

Savukārt Pauliņš komentējis, ka pēctecības nodrošināšanai būtu svarīgi atrast amatu arī līdzšinējam Latvijas Radio vadītājam, savukārt jaunajai valdei "kā kolektīvai institūcijai būs jāveido savs darbības modelis, un tas būs kolektīvs lēmums. Jaunās valdes darbā būs mazāka loma atsevišķu valdes locekļu subjektīvajiem priekšstatiem".

Pievienotas pēdējās trīs rindkopas ar Jāņa Sikšņa un Alda Pauliņa teikto


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

KNAB un SAB neesot saņēmis nevienu iesniegumu no Kadžuļa

Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs (KNAB) līdz šim nav saņēmis nevienu iesniegumu no uzņēmēja Renāra Kadžuļa vai kādas citas personas saistībā ar iespējamu 2014.gada Saeimas vēlēšanu rezultāt...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas