Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 2. maijs
Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

papildināts (19:40) - Bez elektrības pirmdienas vakarā aptuveni 600 mājsaimniecību

Sadales tīkls intensīvi strādājot, pirmdien atjaunojusi elektroapgādi vairāk nekā 19 000 mājsaimniecību – pirmdienas rītā bez elektrības bija 20 000 mājsaimniecību, savukārt pirmdienas vakarā klientu skaits, kuriem nav elektroenerģijas, samazinājies līdz aptuveni 600, portālam Diena.lv pavēstīja Sadales tīkla Komunikācijas speciāliste Inga Tilhena.

Sadales tīkls pirmdienas vakarā turpina bojājumu novēršanas darbu, ievērojot pastiprinātas drošības prasības diennakts tumšajā laikā. Atlikušajam klientu skaitam elektroapgāde tiks atjaunota vēl šovakar, kad darbā elektrotīkla dispečeri ieslēgts visas tās elektrolīnijas, kurās vēl šobrīd noris aktīvs bojājumu novēršanas darbs.

Uzņēmumā atzīmē, ka pirmdien,  2. decembrī, intensīvi strādājot 266 brigādēm ar 652 elektromontieriem, Sadales tīkls līdz minimumam ir samazinājis vētras izraisītos elektrotīkla bojājumus visos novados.

Otrdien valsts Austrumos un Dienvidos turpināsies darbs tehniski sarežģītāko bojājumu novēršanai zemsprieguma elektrolīnijās - vienlaidus sarauti vairāki līnijas posmi ar lauztiem balstiem vai ir apgrūtināta piekļuve objektā. Ar šiem klientiem uzņēmums sazināsies personīgi, informējot par elektroapgādes atjaunošanu.

Visas dienas garumā Sadales tīkls sazinājās ar vietējām pašvaldībām, informējot par bojājumu novēršanas gaitu un koordinējot sadarbību, kā arī, ja nepieciešams, piedāvājot nodrošināt objektu elektroapgādi ar ģeneratoriem. Sadarbība ar pašvaldībām ir nozīmīga, jo tieši pašvaldību pārstāvji vislabāk pārzina savu novadu administratīvajās teritorijās atrodošos objektus, to vajadzības.

Uzņēmums aicina iedzīvotājus joprojām būt uzmanīgiem un ievērot pastiprinātas drošības prasības, īpaši atrodoties elektrolīniju tuvumā. Iedzīvotājiem konstatējot bīstamu situāciju elektrolīniju tuvumā, lūgums rīkoties atbildīgi un nekavējoties ziņot, zvanot uz Sadales tīkla klientu servisa diennakts bojājumu pieteikšanas tālruni 80200404.

Atbilstoši jaunākajai informācijai papildināta visa ziņa 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas