Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Piektdiena, 3. maijs
Uvis, Gints

papildināts (9:34) - Šoferiem jāuzmanās: Ceļi daudzviet apledojuši un apsniguši

Vietām braukšanas apstākļus uz valsts galvenajiem autoceļiem apgrūtina sniegs un apledojums, pašlaik vairākos posmos brauktuves tiek tīrītas un apstrādātas ar pretslīdes materiāliem, informē Latvijas valsts ceļu sniegtā informācija.

Rīgas apkārtnē, Ainažu, Bauskas un Jelgavas virzienos braukšanas apstākļi ir apmierinoši un brauktuves ir mitras. Savukārt Siguldas virzienā autoceļš vietām ir sniegots posmā Vangaži – Līgatne, tādēļ brauktuves tiek kaisītas.

Valmieras virzienā autoceļš vietām sniegots, kas apgrūtina braukšanas apstākļus posmā Murjāņi - Stalbe. Arī tur brauktuves tiek apstrādātas ar pretslīdes materiālu, informē Latvijas valsts ceļi. Daugavpils virzienā autoceļi apledojuši posmos Daugavpils - Krāslava, Varakļāni – Terehova, Grebņeva – Špoģi un uz Rēzeknes apvedceļa.

Liepājas virzienā sniegs un apledojuma veidošanās apgrūtina braukšanas apstākļus posmā Saldus - Liepāja, bet Ventspils virzienā autoceļš vietām ir sniegots un apledo posmā Kūdra – Usma. Arī šajās vietās ceļi tiek tīrīti un uz tiem tiek kaisīts pretslīdes materiāls.

Savukārt Rīgā braukšanas apstākļi ir apmierinoši un naktī ielas ir apstrādātas ar pretslīdes materiāliem, portālu Diena.lv informēja Rīgas domes Satiksmes departaments. 

Rīgas domes Satiksmes departaments informē, ka naktī veikta ielu, tiltu un satiksmes pārvadu preventīva apstrāde ar pretslīdes materiāliem. Transporta plūsma Rīgas ielās ir raita un sabiedriskais transports kursē, iekļaujoties kopējā satiksmes plūsmā.

Ielu un tiltu uzturēšanas uzņēmumi Rīgā dežurē visu diennakti, lai nokrišņu laikā un līdz ar apledojuma veidošanos nekavējoties veiktu maģistrālo ielu un tiltu brauktuvju apstrādi ar pretslīdes materiāliem.

Pievienotas pēdējās trīs rindkopas

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Nākamajā nedēļā iespējamas salnas

Nedēļas nogalē naktis kļūs vēsākas, gaisam nākamās nedēļas tumšajā laikā atdziestot līdz pat nullei grādu, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra sinoptiķu prognozes.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas