Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Svētdiena, 5. maijs
Ģederts, Ģirts

Par ātruma ierobežojumu uz Salu tilta turpmāk atgādinās arī policijas reidi

Atļautais ātruma ierobežojums 30 km/h tiešām nozīmē, ka jābrauc ne ātrāk – to autovadītājiem, kuri šķērso Salu tiltu Rīgā turpmāk atgādinās ceļu policijas ekipāža, vēsta Latvijas televīzija.

Reidi notiks regulāri, jo policijā saņemti jau divi tilta būvnieku iesniegumi par pārāk ātru braukšanu atļautā ātruma vietā. Šoferi ir neapmierināti, jo apturēto ceļu satiksmes pārkāpēju dēļ uz tilta veidopjas pamatīgi sastrēgumi.

"Saprotu to, ka tiek radītas kaut kādas neērtības parējiem satiksmes dalībniekiem, bet policijai jāspēj nodrošināt arī satiksmes drošību",  komentē Valsts policijas (VP) Prevencijas pārvaldes priekšnieks Normunds Krapsis.

Par to, ka automašīnas apstādināšanas laikā pārējiem šoferiem paliek tikai viena brīva josla, Krapsis teic, ka  "kontrole notiek tajā ceļa posmā, kur ir paplašinājums pie pieturvietas un tur ir trīs joslas. Mēs šo jautājumu apkatīsim un darīsim visu, lai nerastos šādi sastrēgumi. Taču primāri ir domāt par to, lai ātrums tiktu ievērots, jo tiek apdraudēti būvnieki".

Salu tilta renovācija notiks visu šo un arī nākamo gadu, tādēļ autovadītājiem jārēķinās, ka nereti satiksme tiek apturēta, lai spētu iebraukt un izbraukt smagā tehnika tilta rajonā, tāpat arī ar to, ka atļautais braukšanas ātrums ir 30 km/h.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas