Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Par klienta gredzena ieķīlāšanu aiztur juvelierizstrādājumu veikala darbinieci

Valsts policijas (VP) darbinieki vakar aizturējuši kāda juvelierizstrādājumu veikala darbinieci, kura lombardā bija ieķīlājusi klienta 6500 eiro vērto gredzenu, aģentūra LETA uzzināja VP.

Policijā norādīja, ka izsaukums sākotnēji saņemts, jo juvelierizstrādājumu veikala darbinieci nav vēlējusies klientam atgriezt viņa gredzenu.

Šī gada augustā vīrietis, kurš izsauca policiju, juvelierizstrādājumu veikalā uz apkopi bija nodevis trīs gredzenus. Divus no tiem vīrietis dabūjis atpakaļ, taču trešo veikala darbiniece viņam nav atgriezusi, aizbildinoties ar dažādām atrunām. Sapratis, ka savu gredzenu, kas maksā aptuveni 6 500 eiro, neatgūs, vīrietis pēc palīdzības piezvanījis policijai.

Likumsargi abas iesaistītās personas - vīrieti un veikala darbinieci - nogādāja policijas iecirknī paskaidrojumu sniegšanai. Sieviete policistiem un cietušajam vīrietim atzinās, ka viņai ir finansiālas problēmas, tāpēc gredzenu ieķīlājusi lombardā.

Noskaidrojot lombarda adresi, VP Rīgas Latgales iecirkņa darbinieki devās uz to un atguva vīrieša gredzenu.

Ņemot vērā notikušo, pret sievieti ir uzsākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 179.panta pirmās daļas, proti, par svešas mantas piesavināšanos. Par šādu noziegumu soda ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz diviem gadiem vai ar īslaicīgu brīvības atņemšanu, vai ar piespiedu darbu, vai ar naudas sodu, konfiscējot mantu vai bez mantas konfiskācijas.

Otrdien sievietei tika piemērots drošības līdzeklis, kas nav saistīts ar brīvības atņemšanu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas