Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 25. aprīlis
Līksma, Bārbala

Par LOK ģenerālsekretāru ievēl Žoržu Tikmeru

Šodien par Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) ģenerālsekretāru tika ievēlēts olimpiskais vicečempions Žoržs Tikmers, kurš kopš 2004.gada bija LOK viceprezidents.

Par Tikmeru LOK Ģenerālās asamblejas pārskata-vēlēšanu sesijā savas balsis atdeva 77 delegāti, bet par otru kandidātu - SIA Sportlat valdes priekšsēdētāju Gundaru Upenieku - tika atdotas 13 balsis. Iepriekš LOK ģenerālsekretāra amatam bija pieteikts arī trešais kandidāts - Latvijas Ūdens motosporta federācijas valdes priekšsēdētājs Modris Kalnciems, tomēr viņš šodien paziņoja, ka savu kandidatūru atsauc.

Jāatgādina, ka šodien par LOK prezidentu aizklātā balsošanā tika ievēlēts līdzšinējais LOK prezidents Aldons Vrubļevskis. Par Vrubļevski nobalsoja 62 delegāti, bet par otru kandidātu - Latvijas Bobsleja un skeletona federācijas prezidentu Jāni Kolu - tika atdota 31 balss. Savas tiesības pieteikt LOK amata kandidātus izmantoja 33 no 34 olimpisko sporta veidu federācijām.

Pēc LOK darbības atjaunošanas 1988.gadā tai bijuši divi prezidenti, no 1988. līdz 2004.gadam LOK prezidents bija Vilnis Baltiņš (amatā četrus termiņus), bet no 2004.gada - Vrubļevskis. Kopš 2004.gada LOK ģenerālsekretārs bija Einars Fogelis, bet viceprezidenti - Tikmers un Andris Feldmanis.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Likumprojekts ignorē vietējos uzņēmējus

Par zaļās politikas nozīmi transporta jomā un valdības līdzšinējo politiku Guntars Gūte sarunājas ar Latvijas Biodegvielas un bioenerģijas asociācijas (LBBA) valdes locekli Induli Stikānu .

KNAB un SAB neesot saņēmis nevienu iesniegumu no Kadžuļa

Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs (KNAB) līdz šim nav saņēmis nevienu iesniegumu no uzņēmēja Renāra Kadžuļa vai kādas citas personas saistībā ar iespējamu 2014.gada Saeimas vēlēšanu rezultāt...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas