Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +6 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 25. aprīlis
Līksma, Bārbala

Par RAKUS valdes priekšsēdētāju ieceļ Imantu Paeglīti no CSDD

Šodien Rīgas Austrumu klīniskā universitātes slimnīcas (RAKUS) ārkārtas dalībnieku sapulcē valdes priekšsēdētāja amatā apstiprināts Imants Paeglītis. Jaunajā amatā Paeglītis darbu uzsāks 2018.gada 8.janvārī, portālu Diena.lv informēja Veselības ministrijā.

Imantam Paeglītim ir bakalaura grāds inženierzinātnēs un profesionālais maģistra grāds biznesa vadībā, kā arī ir ilggadēja pieredze vadošos amatos. Kopš 2008.gada Imants Paeglītis ir Ceļu satiksmes drošības direkcijas (CSDD) valdes loceklis.

“Rīgas Austrumu klīniskās universitātes slimnīcas jaunā valdes priekšsēdētāja uzdevums būs nodrošināt uz iedzīvotāju vērsta pakalpojumu pieejamību lielākajā valsts slimnīcā. Finanšu disciplīna, nepieciešamo cilvēkresursu piesaiste un ārstniecības pakalpojumu pieejamības uzlabošana pacientiem ir galvenie izaicinājumi, ar ko Paeglīša kungam un viņa komandai būs jāsaskaras un jārod risinājumi,” pēc tikšanās ar Paeglīti norādīja veselības ministre Anda Čakša.

Atklātā konkursā uz RAKUS valdes priekšsēdētāja amatu tika iesniegti 9 pieteikumi. Ņemot vērā nominācijas komisijas locekļu sniegtos kandidātu izvērtējuma rezultātus, komisija vienbalsīgi nolēma izvirzīt valdes priekšsēdētāja amatam – Imantu Paeglīti, kurš ieguva augstāko punktu skaitu.

Top komentāri

Buba
B
var jau būt, ka iepriekšējais darbs rada neizpratni, taču jāņem vērā, ka visu veselības aprūpes sistēmu daudzu garumā sačakarējuši tikai un vienīgi ( izņemot veselības kombainieri Bērziņu) ārsti. Katrā ziņā man kontaktējoties ar CSDD bijis daudz mazāk problēmu,nekā ar veselības sistēmu
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Amerikāņu kruīza ceļotāji atgriežas Baltijas jūrā

“Šis bijis grūts laiks Baltijas jūras reģionam, bet ir cerības, ka pakāpeniski atkal atgriezīsimies pie augšupejošas tendences, kā tas bija pirms pandēmijas un Krievijas sāktā kara sākuma Ukrainā”...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas