Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +1 °C
Skaidrs
Trešdiena, 24. aprīlis
Nameda, Visvaldis, Ritvaldis
Kritizējot gan Eiropas, gan pasaules politiķu bērnišķīgumu, bijusī Valsts prezidente Vaira Vīķe-Freiberga jokoja, ka ASV prezidenta Donalda Trampa labākā īpašība ir tā, ka viņš turpina mainīt domas – no rīta viena, vakarā cita

Pārdomās un bažās par alianšu nākotni

Rīgas konferencē, politiķiem, ekspertiem un analītiķiem diskutējot par aizvadītā gada ģeopolitikas aktualitātēm, galvenais uzsvars bija veltīts bažām par militāro un ekonomisko alianšu nākotni. Pēc Krievijas agresijas Ukrainā 2014. gadā uztraukums par militāro saspīlējumu diskusijās un ekspertu vēstījumos ir noplacis. Tagad to aizstājušas raizes par nekonkrēto nākotni, ko lielā mērā radījis ASV prezidents Donalds Tramps, kritizējot NATO un apšaubot alianses lietderīgumu, kā arī Lielbritānijas izstāšanās no Eiropas Savienības.

Top komentāri

reptilis
r
Latvijas neatkarības vienīgais reālais garants - ASV! Vācija par dabas resursiem Baltiju Krievijai pārdos acis nepamirkšķinot. Un ko Tramps nepatiesību saka,ka pērkot naftu un gāzi no Krievijas Eiropa stiprina Krievijas militāro varenību? Francija neskatoties uz Krievijas agresīju stāsta,ka jāsadarbojas . Un sliktais esot Tramps? Neoliberāļi ,kā īsteni vājprātīgie, savu šizofrēniju politika pat nemana:)))
Freibergai
F
Visu cieņu Freibergai, bet Trampam ASV ekonomika rullē, un viņš politikā ir panācis vairāk nekā šobrīdējie Latvijas politiķi. Tas, ka Tramps piespieda NATO valstis, ieskaitot Latviju tērēt 2% no IKP ir viens no daudziem Trampa panākumiem, un Freibergai labāk vajadzētu kritizēt Latvijas politiķus, kā Pabriku, Kalnieti, Dombrovski, Parādnieku, Šadurski, Āšeradinu utt. , kas ir zaudējuši realitātes izjūtu un dzīvo uz Marsa. Ar Trampu viss kārtībā, ko nevarētu teikt, teiksim par Rasnaču un Latvijas tiesnešiem
trusis nejaukais
t
Tramps atbrauca un dizhenos eiropas liiderus nopeera kaa mazus beernus njemot paliigaa vienkaarshu matemaatiku. Varat te vaariities un taisiit konferences cik vien tiik, bet ja nevar ieguldiit savus 2% aizsardziibaa tad par ko te vispaar runaat.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas