Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +16 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 23. maijs
Leontīne, Ligija, Lonija, Leokādija

Paula Stradiņa klīniskās universitātes slimnīcas valdē ieceļ Rūtu Valteri

Trešdien VSIA Paula Stradiņa klīniskā universitātes slimnīca ārkārtas dalībnieku sapulcē par slimnīcas trešo valdes locekli tika apstiprināta Rūta Valtere, portālu Diena.lv informēja Veselības ministrijas pārstāvis Oskars Šneiders.

R.Valtere ieguvusi otrā līmeņa profesionālo augstāko izglītību tiesību zinātnēs un ekonomikas maģistra grādu. Viņa strādājusi par ekonomisti Rīgas klīniskās ātrās palīdzības slimnīcā, Ventspils pilsētas domē no 1998.gada bijusi Ekonomikas nodaļas vadītāja vietniece, no 1999.g. līdz 2002.gadam - nodaļas vadītāja. 2002.gadā strādājusi kā Finanšu ministrijas Reģionālās politikas un plānošanas pārvaldes Politikas daļas vadītāja, vēlāk bijusi investīciju projektu vadītāja SIA Firma L4 un AKB Baltijas tranzītu banka. 2004.gadā strādājusi par rīkotājdirektori SIA Namserviss VN, no 2005.g.-2006.gadam – par uzņēmuma valdes locekli. 2007.-2008.gadā bijusi AS VRC Zasulauks finanšu un juridiskā direktore, un valdes locekle, bet no 2010.-2011.gadam Liepājas pārstāvniecības Rīgā vadītāja.

Līdz ar R.Valteres apstiprināšanu Paula Stradiņa klīniskās universitātes valde strādās pilnā sastāvā. Līdz šim valdē strādāja valdes priekšsēdētājs Modris Dzenītis un valdes loceklis Raimonds Bricis.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas