Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +9 °C
Daļēji saulains
Trešdiena, 24. aprīlis
Nameda, Visvaldis, Ritvaldis

Pāvesta Franciska vizītes laikā norīkoti vairāki vilcieni uz Aglonu

Pāvesta Franciska vizītes laikā uz Aglonu tiks norīkoti vairāki vilcieni, portālu Diena.lv informēja PV pārstāve Agnese Līcīte.

PV šodien sāk biļešu iepriekšpārdošanu uz vilcienu reisiem, kas norīkoti 24. septembrī no Rīgas uz Aglonu un atpakaļ

Uz Aglonu šajā dienā tiks norīkoti trīs vilcieni, kuri kursēs dienas pirmajā pusē, lai visi interesenti laikus nokļūtu notikuma vietā pirms pāvesta Franciska Svētās Mises sākuma, kas paredzēta plkst. 15.30.

Ņemot vērā, ka paredzama liela apmeklētāju interese nokļūt pasākumā ar sabiedrisko transportu, no Rīgas uz Aglonu un atpakaļ Pasažieru vilciens ir norīkojis trīs vilcienu reisus.

No Rīgas stacijas 24.septembrī vilcieni aties plkst.6.47 un Aglonā ienāks plkst.10.50; plkst.7.40 un Aglonā ienāks plkst.11.55; plkst.9.02 un Aglonā ienāks plkst.12.51.

Savukārt no Aglonas stacijas 24.septembrī vilcieni aties plkst.20.30 un Rīgā ienāks plkst.00.13; plkst.21.30 un Rīgā ienāks plkst.1.10; plkst.22.30 un Rīgā ienāks plkst.2.02.

Biļetes jau šobrīd ir iespējams iegādāties PV mājaslapā, mobilajā lietotnē, kā arī biļešu kasēs. Pasažieri vilciena biļetes var arī iepriekš rezervēt, zvanot pa tālruni uz 90001222 (maksa par zvanu ir 0,52 EUR/min ar PVN) katru dienu no plkst. 7.00 – 19.00. Rezervētās biļetes jāizpērk ne vēlāk kā 45 minūtes pirms vilciena atiešanas! Lūdzam pasažierus ņemt vērā, ka turpceļā uz reisiem (izņemot vilcienu ar atiešanas laiku no Rīgas plkst. 7.40) biļetes būs iespējams iegādāties tikai līdz galamērķim Aglona, savukārt atpakaļceļam – visos minētajos reisos - tikai no Aglonas līdz vajadzīgajam galamērķim.  

Apmeklētāju ērtībām nokļūšanai galamērķī vilcienu kursēšanas grafikam tiks pieskaņoti autobusu reisi. PV aicinām pasažierus pēc Svētās Mises beigām sagaidīt savam vilciena reisam pieskaņoto autobusu, jo arī autobusos vietu skaits ir ierobežots.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas