Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +4 °C
Apmācies
Otrdiena, 23. aprīlis
Jurģis, Juris, Georgs

Pēc Kolāta aiziešanas LTV Ziņu dienesta vadītāja pienākumus pildīs Dagnija Neimane

Latvijas Televīzijas (LTV) Ziņu dienesta vadītāja pienākumu izpildītāja būs līdzšinējā LTV raidījuma Panorāma producente Dagnija Neimane, portālu_ Diena.lv _informēja LTV ģenerāldirektors Edgars Kots.

"Dagnija Neimane jau ir nozīmēta kā Ziņu dienesta vadītāja pienākumu izpildītāja. Tas būs līdz brīdim, kad jaunā LTV valde izvēlēsies jaunu Ziņu dienesta vadītāju," pastāstīja E.Kots.

Kā ziņots, līdzšinējais LTV Ziņu dienesta vadītājs Dzintris Kolāts pēc gadu ilgas darbošanās nolēmis pamest šo amatu. Par savu lēmumu viņš svētdien paziņoja mikroblogu vietnē Twitter, taču, kā Dienai.lv norādīja Dz.Kolāts, viņš savu lēmumu jau iepriekš bija apspriedis ar LTV ģenerāldirektoru E.Kotu.

"Ziņu dienesta vadītāja amats ir pietiekami administratīvs un pats Kolāta kungs ir radoša personība, līdz ar to es domāju, ka Kolāta kungs jutās diezgan nekomfortabli. Tas ir tas, ko es esmu sapratis no sarunas ar viņu," situāciju komentēja E.Kots.

Viņš, tāpat kā Nacionālās elektronisko plašsaziņas līdzekļu padomes (NEPLP) loceklis Gints Grūbe vairījās vērtēt Dz.Kolāta lēmumu, norādot, ka tas ir viņa personisks lēmums. G.Grūbe par Dz.Kolāta aiziešanu no LTV Ziņu dienesta uzzinājis no medijiem.

Pats Dz.Kolāts sarunā ar Diena.lv atklāja, ka viņš jau tagad ir saņēmis dažādus darba piedāvājumus  - gan hipotētiskus, gan konkrētus. Piedāvājumi pamatā nākuši no mediju vides, taču Dz.Kolāts tos pagaidām nevēlējās plašāk komentēt.

"Protams, es priekšroku dotu kaut kam radošam, bet man ir pietiekami liela pieredze arī menedžmentā, tā kā tas mani nesatrauc. Es vienkārši gribu sakārtot sevi. Es atkal būšu radošs un labi saeļļots ierocis kaut kad no februāra," sola Dz.Kolāts.

Diena.lv jau rakstīja, ka Dz.Kolāts atlūgumu vēl neesot iesniedzis, jo šobrīd viņš atrodas "uz slimības lapas". Tas varētu notikt pēc dažām dienām, kad viņš izveseļosies. Pēc Kolāta teiktā, visticamāk, ka darba attiecības tiks pārtrauktas uz abpusējas vienošanās pamata.

"Un nav te NEPLPa, Lemberga, Maskavas vai kāda klemmermana ietekmes. Viss - no traģiskā līdz komiskajam - ir manī. Un paldies maniem bērniem," šādi savu lēmumu tviterī skaidro Kolāts.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas