Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 9. maijs
Klāvs, Einārs, Ervīns

Peldoties un lecot uz galvas ūdenī, traumas guvuši trīs cilvēki

Otrdien mediķi slimnīcās nogādāja trīs jaunus vīriešus, kuri, peldoties un lecot uz galvas ūdenī, guva mugurkaula skriemeļu bojājumus, aģentūru LETA informēja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) pārstāve Arita Rudzīte.

Divi negadījumi notika Zemgalē, kur 17 gadus vecs vīrietis ielēca dīķī un ar galvu atdūrās pret tā gultni, bet vēl 31 gadu vecs vīrietis traumu guva peldoties. Latgalē cieta arī 13 gadus vecs zēns, kurš peldoties atsita galvu pret ezera dibenu.

Vakar mediķi slimnīcās nogādāja arī sešus cilvēkus, kuriem pēc kukaiņu dzēlieniem sākās nopietnas dzīvībai un veselībai bīstamas alerģiskas reakcijas.

Piemēram, Zemgalē 30 gadus vecam vīrietim kempingā rokā iedzēla lapsene. Pēc dzēliena vīrietim sākās spēcīga alerģiska reakcija, tostarp viņš zaudēja samaņu. Tikmēr Vidzemē 27 gadus vecu vīrieti sadzēla vairākas lapsenes, kad viņš pļāva zāli.

Kopumā diennakts laikā NMPD mediķi visā Latvijā devušies uz 1004 izsaukumiem, no kuriem 172 bijuši saistīti ar dažāda veida traumām.

 

Top komentāri

TrollisJT
T
80%izrādīšanās, 20%- neapzināta TV skatītā kopēšana.
GG
G
Vajadzētu pieņemt likumu, ka tiem, kuri mugurkaula traumas guvuši šādā veidā, ir jāārstējas par saviem līdzekļiem. Un invaliditātes pensijas viņiem nepienākas. Iespējams, ka tad šādu gadījumu būtu daudz mazāk, jo tie jaunie vīrieši sāktu izmantot savas smadzenes tam paredzētajā veidā.
elementāri
e
Trīs vienā dienā... Vai tiešām skolās nemāca, ka labāk nelekt uz galvas nezināmās vietās vai vispār vietās, kurās var piepūst klāt kāu zemūdens baļķi?!
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas