Laika ziņas
Šodien
Sniegs
Rīgā 0 °C
Sniegs
Otrdiena, 23. aprīlis
Jurģis, Juris, Georgs

Piedūmojuma dēļ evakuē Dailes teātri

Nelielas ugunsnelaimes dēļ šovakar tika evakuēts Dailes teātris. Kā aģentūru LETA informēja kāda aculieciniece, starpbrīdī izrādes Salemas raganas laikā teātra zāle piepildījusies ar dūmiem, kurus sākotnēji klātesošie uztvēruši kā daļu no izrādes, taču piedūmojums kļuvis pārāk liels un radies satraukums. Tad ēkā izziņota trauksme, paziņots, ka izrāde tiek atcelta, un teātra apmeklētāji no ēkas evakuēti.

Kā informē Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests, ugunsdzēsēji šovakar saņēma izsaukumu par to, ka teātra ēkā ir jūtams sadūmojums.

Notikuma vietā ticis konstatēts, ka bija gruzdējis aizkars, kuru pirms VUGD ierašanās teātra darbinieki apdzēsuši saviem spēkiem. Šobrīd ugunsdzēsēji vēl pārbauda drošību teātra telpās.

Dailes teātris uz notiekošo reaģēja ar paziņojumu sociālajos tīklos, aicinot "necelt paniku". "Starpbrīža laikā radās sadūmojums, tādēļ izrāde tika atcelta. Operatīvie dienesti pārbauda telpas, lai pārliecinātos, ka nav apdraudējuma," vēsta teātris, uzsverot, ka "degšanas nav".

"Informējam, ka šovakar Dailes teātra Lielajā zālē izrādes starpbrīdī aizdegās skatuves drapērija. Teātra darbinieki to operatīvi nodzēsa, taču zālē radās spēcīgs sadūmojums. Rūpējoties par skatītāju drošību, izrādes Salemas raganas 2.cēliens tika atcelts," vēlāk situāciju izskaidroja teātris.

Top komentāri

Ar Salemas raganām jokoties nevar.
A
Šo lugu nedrīkst vulgāri, abstrakti un neldzīgi realizēt. Ritenberga un Urbanskis kapā otrādi apgrieztos, ja redzētu to bakhanāliju, kas lugas kontekstā Dailē saštukota. Viņu Salemas raganu interpretācija bija nevainojama un ekscelenta.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas