Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Policista darbu jaunieši varēs iepazīt interaktīvā datorspēlē

Valsts policijas (VP) priekšnieka vietnieks Artis Velšs šodien kopā ar citiem uzņēmumu un valsts iestāžu vadītājiem atklāja nebijušu projektu - interaktīvo spēli Virtuālā Prakse-, kurā ikviens interesents varēs iepazīties ar policista darba specifiku, portālu Diena.lv informē Valsts policijas pārstāvis Pauls Puzaks.

A.Velšs jaunizveidoto iespēju vērtē ļoti atzinīgi un uzskata, ka policijai ir jāiet līdzi laikam. "Nav noslēpums, ka mūsdienās lielu daļu laika jaunieši, tātad arī mūsu potenciālie darbinieki, pavada internetā, tāpēc jebkādi veidi, kā varam uzrunāt un ieinteresēt par policista profesiju, ir pozitīvi vērtējami."Policijas izveidotais profils ļauj jauniešiem iepazīt policijas nozīmi valstī, tās galvenos uzdevums un ļauj jaunietim saprast, vai darbs policijā tam būs piemērots. VP šajā spēlē piedāvā vakanci "Patruļpolicists", kas ir viena no 90 pašlaik piedāvātajām profesijām. Projekta īstenotāji plāno spēlē iekļauto profesiju skaitu gada laikā palielināt līdz 350."Valsts policija ir viens no lielākajiem darba devējiem Latvijā, un neapšaubāmi policista profesija ir viena no dinamiskākajām un aizraujošākajām, tāpēc pie sevis gaidām atvērtus un zinošus cilvēkus," skaidro A.Velšš.Jau ziņots, ka Latvijā izveidots Eiropā nebijis projekts - spēle jauniešiem Virtuālā prakse, kas sniedz iespēju virtuāli iepazīt darba ikdienu vairāk nekā 100 uzņēmumos un 90 profesijās.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas