Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +10 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 10. maijs
Maija, Paija

Premjers vēl Ķīlim veselību un gaida ministru atpakaļ valdības komandā

Ministru prezidents Valdis Dombrovskis (V) no Briseles, kur piedalās Eiropas Savienības (ES) līderu sanāksmē, telefonsarunā ar izglītības un zinātnes ministru Robertu Ķīli vēlējis viņam veselību un norādījis, ka gaida ministru atpakaļ valdības komandā, lai kopīgi turpinātu darbu pie reformām izglītībā.

Dombrovskis ministram vēlējis patlaban nedomāt par politiku, bet gan koncentrēt uzmanību uz savu veselību, lai vēlāk ar pilnu spēku būtu iespējams atgriezties darbā, sacīja premjera preses sekretārs Mārtiņš Panke.

Jau ziņota, ka Ķīlim ceturtdien tika veikta sirds operācija. Tā noritēja veiksmīgi. Steidzamās sirds operācijas laikā artērijā tika ievietots stents, kas nepieciešams normālai sirdsdarbībai un asinsritei.

Ministra pārstāvis Reinis Tukišs iepriekš skaidroja, ka ministram tagad būs nepieciešams divu līdz trīs nedēļu atveseļošanās periods. Ņemot vērā, ka ir Ziemassvētku laiks un lielajā politikā ir brīdis atelpai, Ķīlis cer, ka viņa prombūtne neko būtiski neietekmēs. Aktuāls neesot arī jautājums par ministra demisiju.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas