Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Otrdiena, 7. maijs
Henrijs, Jete, Henriete, Enriko

Prezidents novēl neatlaidību, veiksmi un ticību Latvijas jaunajiem basketbolistiem

Valsts prezidents Andris Bērziņš aicina šovakar turēt īkšķus par Latvijas U-20 basketbola izlases spēlētājiem cīņā ar Itālijas izlasi Eiropas čempionāta finālā. Prezidents mūsu komandai vēl neatlaidību, veiksmi un ticību saviem spēkiem.

"Šovakar stipri īkšķi par Latvijas U-20 basketbola izlases sportistiem. Neatlaidību, veiksmi un ticību, ka mēs varam!" teikts Valsts prezidenta oficiālā konta ierakstā sociālajā tīklā Twitter.

Kā ziņots, Latvijas līdz 20 gadiem veco basketbolistu izlase Eiropas čempionāta finālā šovakar tiekas ar Itālijas vienaudžiem. Mačs sāksies plkst.20.15, un to tiešraidē būs iespējams noskatīties portālā Delfi kā arī daudzviet uz lielajiem ekrāniem, tomēr ļoti daudzi Latvijas līdzjutēji jau ir ceļā vai vēl pošas uz Igauniju, lai maču noskatītos klātienē.

Šī būs otrā reize Latvijas basketbola vēsturē, kad valsts izlase spēlējusi Eiropas čempionāta finālā. Latvijas vīru valstsvienība 1935.gadā kļuva par pirmajiem kontinenta čempioniem, finālā uzvarot spāņus, bet 1939.gadā tika izcīnīta otrā vieta aiz Lietuvas, taču togad turnīrs tika izspēlēts pēc viena apļa spēlēm bez atsevišķiem mačiem par medaļām. Neviena cita Latvijas vīriešu un sieviešu komanda ne pieaugušo, ne jauniešu un junioru vecumā nekad līdz finālam nav tikusi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas