Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +16 °C
Skaidrs
Otrdiena, 4. jūnijs
Sindija, Sintija, Elfrīda

Pusi dienas Bauskas pasta centrā klientus apkalpo uz ielas pa logu

VAS Latvijas Pasts Bauskas pasta centrā durvju bojājuma dēļ šorīt nevarēja iekļūt apmeklētāji, līdz tos sāka apkalpot uz ielas pa logu. Laikā starp plkst.14 un 15 durvis tika salabotas un atkal varēja iekļūt telpās, aģentūra LETA uzzināja pasta centrā.

No rīta bijuši elektropadeves traucējumi, kuru rezultātā Bauskas pasta centrā sabojājies automātisko durvju mehānisms un vairākas stundas durvis nav varēts atvērt. Kādu laiku no rīta pasta centrs neapkalpoja klientus, bet, kad konstatēja, ka vietējie meistari nevar salabot durvis, saukti citi meistari, bet klienti tika apkalpoti pa logu uz ielas,  pastāstīja Bauskas pasta centra darbiniece.

Laikā starp plkst.14 un 15 bija ieradušies meistari no Rīgas, durvju mehānisms tika salabots, un pēcpusdienā pasta centrs kļuva pieejams apmeklētājiem ierastajā veidā.

Elektropadeves traucējumi esot sabojājuši ne tikai Latvijas Pasta automātiskās durvis, bet arī dažādas elektroierīces cituviet tajā apkaimē, pastāstīja pasta centrā.

Savukārt AS "Sadales tīkls" Dienvidu reģiona Dispečeru dienests ziņo, ka šodien Bauskas centrā, Slimnīcas ielā 9a, kur atrodas Bauskas pasta centrs, elektroapgādes traucējumi nav reģistrēti, aģentūru LETA informēja AS "Latvenergo" Ārējās komunikācijas daļas projektu vadītāja Ilvija Līvmane.

Kā ziņo portāls "www.bauskasdzive.lv", laikraksta "Bauskas Dzīve" redakcijā daudzkārt zvanījuši vīlušies baušķenieki, kas no rīta nav tikuši pasta nodaļā. "Atbraucu no Rundāles uz Bausku pēc pensijas, jo mums Rundālē šajās dienās pasts slēgts. Arī Bauskā pensiju saņemt nevaru, neviens nepasaka, kad durvis salabos. Autobuss uz Rundāli man iet pusvienos, labi, ka bija santīmi, par ko nopirkt atpakaļceļa biļeti," savas nedienas izklāstīja kāda pensionāre no Rundāles.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas