Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Rīgā speciālā tehnika uz ielām atsūknē ūdeni no peļķēm

Jau no plkst.7.00 Rīgas ielās strādā speciālā tehnika, lai atsūknētu peļķes no ūdens, īpašu uzmanību pievēršot pieturvietām, informē Rīgas domes Satiksmes departaments.

Tā kā lietus ūdens pieņēmējsistēmas šobrīd funkcionē tikai daļēji, uz brauktuvēm veidojas lielas peļķes, visvairāk tās veidojas vietās, kur nav lietus ūdens kanalizācijas sistēmas.

Ūdens atsūknēšanas tehnikas jau lietus ūdeni atsūknējušas no  Bolderājas, Čiekurkalna, Sarkandaugavas ielām, šobrīd sešas speciālās tehnikas strādā Jaunciema gatvē un centrā, atsūknējot peļķes no brauktuves. Pārējās vietās brauktuves no peļķēm tiks atsūknētas pakāpeniski.

Iedzīvotāji aicināti arī turpmāk ziņot Satiksmes un vadības centru pa bezmaksas tālruni 80003600 un nosaukt konkrētu adresi, uz kurieni jāsūta tehnika. Šī informācija tālāk tiks nodota uzņēmumam, kas ar pārvietojamo sūkni dosies uz izsaukuma vietu.

Satiksmes departaments ir uzdevis ielu un tiltu uzturēšanas uzņēmumiem arī attīrīt lietus ūdens uztvērējakas, lai uzlabotu ūdens novadīšanu no brauktuves.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas