Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +14 °C
Daļēji apmācies
Svētdiena, 9. jūnijs
Ligita, Gita

Rīgas Austrumu slimnīcā Jaungada naktī nogādāts liels daudzums pārdzērušos cilvēku

Rīgas Austrumu slimnīcā Jaungada naktī nogādāts neierasti liels daudzums piedzērušos cilvēku, aģentūrai LETA sacīja Rīgas Austrumu slimnīcas Neatliekamās medicīnas un pacientu uzņemšanas klīnikas vadītājs Pēteris Tomiņš.

"Diemžēl vienīgā pilsēta Latvijā, kurā ir atskurbtuve, ir Jelgava, tāpēc visi, kas tiek atrasti uz ielas, tiek vesti pie mums izgulēties. Līdz ar to slimnīcā nonāca liels skaits pārdzērušos, rupju vīriešu un sieviešu," sacīja Tomiņš.

Viņš piebilda, ka kopumā šonakt nekas ārkārtējs slimnīcā nav noticis, pārsvarā uzņemtie pacienti bijuši ar sīkām traumām - griezumiem, dūrieniem, kodumiem. Viens pacients ar nopietnu traumu, ko, iespējams, radījusi pirotehnika, Austrumu slimnīcā šonakt nogādāts no kādas reģionālās slimnīcas.

Kā ziņots, Jaungada uguņošanas laikā šonakt cietuši desmit cilvēki, to skaitā arī trīs bērni, aģentūru LETA informēja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta pārstāve Inga Vītola.

Tikmēr Vecgada dienā Jelgavā, Katoļu ielā aizturētas divas manāmi iereibušas 16 gadu vecas meitenes, no kurām viena vēma. Abas nogādātas slimnīcā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

EP vēlēšanās Latvijā līderos JV un NA

Eiropas Parlamenta (EP) vēlēšanās Latvijā līderos ir partiju apvienība "Jaunā vienotība" (JV) un Nacionālā apvienība (NA), liecina aģentūras LETA rīcībā esošā neoficiālā informācija.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas