Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +9 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Robežsargi nakts melnumā aiztur četrus Vjetnamas pilsoņus

2019. gadā Latvijas robežsargi ar Krievijas Federācijas robežsargiem veic kopējo robežu operāciju Kordon – 2019. Šīs operācijas ietvaros naktī no svētdienas uz pirmdienu, no 4. uz 5. augustu, Valsts robežsardzes amatpersonas par tīšu nelikumīgu valsts robežas šķērsošanu Ludzas novadā aizturēja četrus Vjetnamas pilsoņus, informē robežsardzē.

Robežsargi, pārbaudot vietējo iedzīvotāju sniegto informāciju, Ludzas novada Briģu pagastā konstatēja trīs personas, kuras iepriekš bija nelikumīgi šķērsojušas valsts robežu.

Robežsargi aizturēja trīs Vjetnamas pilsoņus un turpināja meklēšanas pasākumus, kā rezultātā aizturēja vēl vienu Vjetnamas pilsoni.

Pret aizturētajām personām uzsākts kriminālprocess pēc 284.panta otrās daļas par valsts robežas tīšu nelikumīgu šķērsošanu personu grupā.

Jāatzīmē, ka šogad būtiski samazinājies valsts robežas nelikumīgi šķērsojušo personu skaits, proti, šogad par nelikumīgu "zaļās" robežas šķērsošanu aizturēti 30 trešo valstu pilsoņi, savukārt pērn gada garumā - 199 trešo valstu pilsoņi.

Top komentāri

aha
a
re, kā iziet naktī patrulēt, tā pārkāpēji rokā!
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Piektdien Latviju turpinās šķērsot nokrišņu zona

Piektdien Latviju turpinās šķērsot nokrišņu zona, debesis klās mākoņi un teritorijas lielākajā daļā palaikam līs, bet pēcpusdienā no dienvidrietumiem debesis sāks skaidroties un arī nokrišņi mitēsies,...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas