Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +3 °C
Apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Robežsargi pārtver kārtējo nelegālo migrantu reisu

Svētdien, 28.jūnijā, robežsargi pārtvēruši kārtējo nelegālo migrantu reisu - 12 vjetnamiešus un divus viņu pārvadātājus, portālu Diena.lv informēja Valsts robežsardze.Rīgas pārvaldes robežsargi, veicot imigrācijas kontroles pasākumus, Lietuvas robežas tuvumā uz autoceļa Ķekava-Skaistkalne-Lietuva Vecumnieku novadā pārbaudei apturēja divas no Latvijas uz Lietuvu izbraucošās automašīnas: Opel Vivaro, kuru vadīja Latvijas valstpiederīgais un _Volkswagen_ Passat, kuru vadīja Latvijas pilsonis.

Automašīnās tika pārvietoti 12 Vjetnamas pilsoņi bez derīgiem ceļošanas dokumentiem. Visas personas aizturētas un pret pārvadātājiem uzsākts kriminālprocess par nelikumīgu personu pārvietošanu  pāri valsts robežai un par apzinātu personu nodrošināšanu ar iespēju nelikumīgi uzturēties Latvijas Republikā.Šogad nepilnos sešos mēnešos par nelikumīgu zaļās robežas šķērsošanu robežsargi jau aizturējuši 136 nelegālos imigrantus, no tiem 100 ir tieši Vjetnamas pilsoņi. Salīdzinājumam visā 2014.gadā tika aizturēti 139 nelegālie imigranti. Savukārt par nelikumīgu personu pārvietošanu šogad robežsargi aizturējuši 31 pārvadātāju.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

NA neatbalstīs Braži ārlietu ministres amatam

Opozīcijā esošā Nacionālā apvienība (NA) neatbalstīs diplomātes Baibas Bražes apstiprināšanu ārlietu ministres amatā, aģentūrai LETA pēc abu pušu tikšanās pauda NA priekšsēdētājs Raivis Dzintars.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas