Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +7 °C
Viegls lietus
Pirmdiena, 6. maijs
Didzis, Gaidis

Sesks: Sprūdžs ir hiperaktīvs jauneklis

Liepājas mērs Uldis Sesks (Liepājas partija, Zaļo un zemnieku savienība) vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministru Edmundu Sprūdžu (Zatlera Reformu partija) vērtē kā hiperaktīvu jaunekli.
"Vērtēju viņu kā hiperaktīvu jaunekli," laikrakstam Neatkarīgā atzina U. Sesks.
Ministram būs ļoti nopietni jāiedziļinās pašvaldību problēmās, jo pašvaldība nav kā viens uzņēmums vai iestāde, bet gan sarežģīts veidojums, kas sastāv no daudziem uzdevumiem un problēmjautājumiem, uzsvēra ministrs.

"Nu, kaut vai šis izlīdzināšanas fonds: tā izmantošanas mērķis ir pilsētu vienmērīga attīstība, bet kas patiesībā notiek? Un ES līdzfinansējums? Ja samazina pašvaldības budžetu, šo ES fondu apguve ir apdraudēta. Tāpat ikdienas uzdevumi pašvaldībās ir svarīgi, taču arī tie ir apdraudēti, jo nedrīkst katru gadu mainīt budžeta proporcijas galvenajā – iedzīvotāju ienākuma – nodoklī, kā to grib darīt pašvaldību ministrs. Tādā veidā nav iespējams plānot kaut vai dažus gadus uz priekšu. Tas nav gudrs risinājums," atzina U. Sesks.

"Mani uztrauc viena lieta: ja šogad samazina pašvaldību budžetu, vai tas nenozīmē, ka nākamgad samazinās vēl vairāk? Tad notiks pilsētu noplicināšana. Kaut kad taču ir jāatsperas un jādomā par attīstību, nevar visu laiku dzīvot tikai ar taupības pieeju," kritiski izteicies Sesks.

U.Sesks uzksata, ka no  Saeimas atlaišanas nav nekādu politisku vai ekonomisku ieguvumu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Pirmdien daudzviet ilgstoši līs

Jaunā nedēļa sāksies ar lietainu un salīdzinoši vēsu laiku, prognozē Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas