Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +16 °C
Skaidrs
Trešdiena, 15. maijs
Sofija, Taiga, Airita, Arita

Sestdien vietām līs un snigs; iespējams arī pērkona negaiss

Sestdien Latvijā saglabāsies daudz mākoņu. Valsts lielākajā daļā dažbrīd gaidāms lietus, sniegs un pat krusa, vēsta Latvijas vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs (LVĢMC).

Atsevišķi gubu mākoņi vietām atnesīs īslaicīgus stiprus nokrišņus un, iespējams, arī pērkona negaisu. Šādu mākoņu veidošanās vairāk iespējama dienas otrajā pusē Austrumlatvijā.

Pūtīs lēns līdz mērens ziemeļu, ziemeļrietumu vējš. Gaiss iesils līdz +3..+7 grādiem.

Rīgā pūtīs mērens ziemeļrietumu vējš un gaisa temperatūra pakāpsies līdz +4..+5 grādiem. Nokrišņu varbūtība dienā būs maza, tā pieaugs vakarā.

Svētdien un pirmdien nokrišņu jau būs mazāk. Šajās dienās arī saule starp mākoņiem uzspīdēs vairāk, tomēr vējš, lai arī salīdzinoši lēns, pūtīs no ziemeļu puses, līdz ar to gaiss būs vēss – naktīs minimālā gaisa temperatūra gaidāma +2...-2 grādu robežās, bet, debesīm skaidrojoties, nedēļas sākumā termometra stabiņš noslīdēs vēl zemāk, savukārt dienas laikā maksimālā temperatūra lielākoties nebūs augstāka par +2...+8 grādiem, vien, uzspīdot saulei, Otrajās Lieldienās gaiss iesils līdz +5...+10 grādiem.

Arī pēc svētkiem Latvijā laika apstākļus noteikts ciklonu darbība, turklāt pamatā vēl aizvien valdīs gaisa masu plūsma no ziemeļiem, tādēļ, lai arī atsevišķās dienās nokrišņi nav gaidāmi un uzspīdēs saule, ievērojami siltāk līdz darba nedēļas beigām nekļūs. Ilgtermiņa prognozes liecina par to, ka siltāku gaisa masu ieplūšana mūsu reģionā gaidāma vien aprīļa otrajā dekādē.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas