Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Piektdiena, 3. maijs
Uvis, Gints

Sestdien visā Latvijā būs pieejami dežūrārsti

Sestdien, 23.jūnijā 19 vietās Latvijā ir pieejami dežūrārsti, savukārt rīt Jāņu dienā būs pieejami seši dežūrārsti, aģentūru LETA informēja Nacionālā veselības dienesta (NVD) pārstāve Evija Štālberga.

Svētku laikā dežūrārsti sniegs medicīniskas konsultācijas ģimenes ārsta kompetences ietvaros. Rīgā dežūrārsti būs pieejami tikai 23.jūnijā no plkst.8 līdz 15, savukārt lielākajās Latvijas pilsētās ārpus Rīgas dienas laikā ārsti būs pieejami abās svētku dienās - 23.jūnijā un 24.jūnijā. Svētku dienās trīs dežūrārsti būs pieejami Latgalē, pieci Zemgalē, trīs Kurzemē un 14 Rīgā. Pilns dežūrārstu darba grafiks ir pieejams NVD mājaslapā www.vmnvd.gov.lv.

Padomus vienkāršu saslimšanu gadījumos iedzīvotāji var saņemt, zvanot uz Ģimenes ārstu konsultatīvo tālruni 66016001, kur ģimenes ārsti un ārsta palīgi medicīniskus padomus sniedz brīvdienās un svētku dienās visu diennakti, bet darba dienās no plkst.17 līdz 8 no rīta.

Traumu vai pēkšņas saslimšanas gadījumos iedzīvotāji var vērsties arī steidzamās medicīniskās palīdzības punktos. Arī ar steidzamās medicīniskās palīdzības punktu atrašanās vietām var iepazīties NVD mājaslapā.

Neatliekamos gadījumos, kad apdraudēta ir veselība vai dzīvība, palīdzību sniegs slimnīcu uzņemšanas nodaļas. Mediķi atgādina, ka Neatliekamās medicīniskās palīdzības brigādi var izsaukt, zvanot pa tālruni 113

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Nākamajā nedēļā iespējamas salnas

Nedēļas nogalē naktis kļūs vēsākas, gaisam nākamās nedēļas tumšajā laikā atdziestot līdz pat nullei grādu, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra sinoptiķu prognozes.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas