Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Siltāks laiks ar slapju sniegu būs nedēļas nogalē

Šonedēļ līdz sestdienai vēl būs sauss un aukstāks laiks, taču siltāki laikapstākļi ar lietu un slapju sniegu gaidāmi nedēļas nogalē, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra prognozes.Šajā darba nedēļā laika apstākļus noteiks ar anticiklonu virs Krievijas rietumu daļas saistīts augsta spiediena atzars.

Pūtīs lēns un mērens vējš un nokrišņi nav gaidāmi. Nakts laikā vietām debesis skaidrosies, tādēļ gaiss vēl aizvien atdzisīs līdz -5...-10 grādiem, bet nedaudz siltākas naktis gaidāmas piekrastes rajonos.Dienas laikā Latvijas austrumos pieturēsies neliels sals līdz -3...-4 grādiem, savukārt rietumos gaisa temperatūra būs dažus grādus virs nulles.Laika apstākļi būtiski mainīsies nedēļas nogalē. Pāri Somijai virzīsies aktīvs ciklons, un ar to saistīta zema spiediena ieplaka noteiks laika apstākļus arī Latvijā. Daudzviet gaidāmi nokrišņi - lietus, kas pāries slapjā sniegā un sniegā. Atsevišķās vietās veidosies arī neliels apledojums. Vējam iegriežoties no dienvidrietumiem, rietumiem, piekrastes rajonos tas brāzmās pastiprināsies līdz 15 metriem sekundē.

Līdz ar dienvidrietumu vējiem Latvijā ieplūdīs siltāks gaiss - naktī temperatūra gaidāma 0...-5 grādu robežās, atsevišķās naktīs piekrastē nepazemināsies par +3 grādiem. Dienas laikā gaiss iesils līdz +1...+6 grādiem, vien galējos Latvija austrumos saglabāsies neliels sals līdz -2 grādiem, prognozē Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas