Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Silts laiks var saglabāties līdz nākamajai nedēļai

Vasarai atbilstošs siltums gaidāms visu šo nedēļu un, iespējams, vēl arī nākamnedēļ būs samērā silts laiks, prognozē sinoptiķi.

Pirmdien Latvijā, izklīstot miglai, uzspīdēs saule un gaisa temperatūra pēcpusdienā paaugstināsies līdz +20..+25 grādiem, prognozē sinoptiķi.

Veidosies gubu mākoņi, lielākie no tiem vietām var izraisīt īslaicīgu lietu. Vējš lēni līdz mēreni pūtīs no ziemeļaustrumiem, piekrastē gaidāma jūras brīze.

Rīgā pirmajā skolas dienā saule mīsies ar mākoņiem un nelīs, lēns līdz mērens ziemeļaustrumu vējš pāries ziemeļvējā. Gaiss iesils līdz +23..+24 grādiem, pie jūras gan nebūs siltāk par +21 grādu.

Otrdien un trešdien, 4. un 5.septembrī, laikapstākļus noteiks zema spiediena ieplaka, tādēļ palielināsies mākoņu daudzums, gaidāmi arī lietus un negaisa mākoņi. Zem mākoņu segas nakts stundas būs nedaudz siltākas, dienas - vēsākas.

Sagaidāms, ka nedēļas turpinājumā biežāk spīdēs saule, kas gaisu var sasildīt līdz pat +22..+27 grādiem. Naktīs gaisa temperatūra pārsvarā saglabāsies virs +10 grādiem.

Šonedēļ nav gaidāmi lieli vēji, izņemot negaisa mākoņu radītas vēja brāzmas atsevišķās vietās, un bieži veidosies migla.

Saskaņā ar pašreizējām prognozēm nākamās nedēļas sākumā kļūs tikai nedaudz vēsāks.

Kā ziņots, Latvijā turpinās garākā meteoroloģiskā vasara valsts vēsturē. Meteoroloģiskais rudens iestāsies tad, kad diennakts vidējā gaisa temperatūra neatgriezeniski noslīdēs zem +15 grādiem, un paredzams, ka tas notiks ne agrāk kā nākamnedēļ.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas