Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Sniegputeņa dēļ arī rīt Kuldīgas novadā skolēni mācīsies attālināti

Sniegputeņa dēļ arī trešdien Kuldīgas novadā skolēni mācīsies attālināti, aģentūru LETA informēja Kuldīgas novada pašvaldības pārstāve Lāsma Reinfelde.

Viņa norāda, ka arī rīt visas Kuldīgas novada skolas, izņemot Viduskurzemes pamatskolu-attīstības centru, strādās attālināti, katrā izglītības iestādē nodrošinot dežūrklasi, tādēļ skolēnu autobusi pagastos nekursēs.

Pirmsskolas izglītības iestādes un pirmsskolas grupu vecāki aicināti bērnus paturēt mājās, bet nepieciešamības gadījumā bērni iestādē tiks uzņemti un iestādes strādās, piebilst Reinfelde.

Pašvaldības pārstāve skaidro, ka SIA "Kuldīgas komunālie pakalpojumi" nepārtraukti strādā, tiek tīrītas ielas, trotuāri un brauktuves. Ir piesaistīti papildspēki, vietējie uzņēmēji.

Šodien Ziemas dienests prioritāri darbojas Kuldīgas centrā, Putndārza un Pārventas teritorijā. Tiks tīrīti arī daudzdzīvokļu ēku masīvi. Patlaban sniegu sākts tīrīt Planīcas ielas daudzdzīvokļu māju masīvā. Situācija vēl nav tik kritiska, ka sniegu vajadzētu izvest no pilsētas.

Arī pagastos un Skrundā sniega tīrīšanas darbi turpinās, tur strādā 31 tehnikas vienība. Pašvaldība turpina tīrīt A un B klases ceļus, laukumus un laukumus pie daudzdzīvokļu mājām. Pašvaldība aicina iedzīvotājus ziņot "Kuldīgas komunālajiem pakalpojumiem" par kritiskākajām vietām.

Kā vēstīts, trešdien Kurzemi un Vidzemi šķērsos jauni nokrišņu mākoņi, kas vietām sagādās spēcīgu sniegputeni.

Sinoptiķi prognozē, ka dienā vairāk nokrišņu būs Kurzemē, kur dažviet gaidāms arī lietus un krusa. Sākot ar Dienvidkurzemi, pastiprināsies dienvidu, dienvidrietumu vējš - gaidāmas brāzmas līdz 10-15 metriem sekundē, piekrastē līdz 20 metriem sekundē. Maksimālā gaisa temperatūra būs 0..-6 grādi, Kurzemē un Ziemeļvidzemes piekrastē 0..+3 grādi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas