Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +7 °C
Viegls lietus
Pirmdiena, 6. maijs
Didzis, Gaidis

Šoferis nepalīdz pie mikroautobusa riteņiem nokritušai pasažierei un pamet notikuma vietu

Brauciens mikroautobusā Rīgā nepatīkami beidzies kādai aptuveni 40 gadus vecai sievietei. Rīgas mikroautobusu satiksme (RMS) šoferis nesniedza palīdzību un pretlikumīgi pameta notikuma vietu pēc tam, kad, kāpjot ārā no viņa vadītā transportlīdzekļa, pasažiere paklupa un nokrita pie automašīnas riteņiem, otrdienas vakarā vēsta Latvijas Televīzijas raidījums Panorāma.

Turklāt aculiecinieku liecības nesakrīt ar RMS apgalvojumiem.Brauciens 216.mikroautobusā maršrutā Centrāltirgus-Ķengarags sievietei beidzās ar kājas traumu un nonākšanu slimnīcā. Aculiecinieks Ģirts Kauniste, kurš palika pie sievietes pēc negadījuma un uz notikuma vietu izsauca neatliekamās medicīniskās palīdzības brigādi, stāsta, ka šoferis notikuma vietu pametis. "Sieviete gulēja zemē. Kaut kāda iemesla dēļ šoferis nolēma, ka var turpināt braukt, kaut gan notikuma vietu atstāt nedrīkst. Arī pasažieri mudināja – "mēs steidzamies, mums jābrauc". Tā viņš arī aizbrauca," Latvijas Televīzijai klāsta Ģirts. Notikuma vietai vairākkārt garām pabraukušas arī policijas ekipāžas – gan ceļu, gan pašvaldības policija -, bet neapstājās.Beigās, aptuveni stundu pēc negadījuma, kad policija bija ieradusies, minētais mikroautobuss bija veicis pilnu maršruta apli, taču šoferis jau bija paguvis automašīnu galapunktā nodot citam kolēģim.Rīgas mikroautobusu satiksmes vadība par incidentu zina tikai no šofera stāstītā, tomēr viņa teiktais ir pretrunā ar aculiecinieku teikto. "Sieviete kāpusi ārā no mikroautobusa un paslīdējusi uz ietves apmales, nokritusi. Pārējie pasažieri, kas kāpa ārā, palīdzēja viņai piecelties. Pēc tam šoferis viņai piedāvāja neatliekamo med palīdzību, viņa atteicās. Šoferis aizbrauca," šofera teikto komentē RMS pārstāve Lāsma Zamite. Aculiecinieks Ģirts Kauniste gan norāda, ka šoferis ar cietušo nav runājis, un jebkurā gadījumā notikuma vietu pamest nedrīkstēja. Par notikušo uzsākta izmeklēšana, lai noskaidrotu visus negadījuma apstākļus.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Pirmdien daudzviet ilgstoši līs

Jaunā nedēļa sāksies ar lietainu un salīdzinoši vēsu laiku, prognozē Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas