Laika ziņas
Šodien
Skaidrs

Solītā viesu nama vietā kāpu zonā - ekskluzīvu dzīvokļu komplekss

Jūrmalas dome par 317 tūkstošiem eiro pārdevusi zemesgabalu kāpu aizsargjoslā, kur SIA Jūrmalas zemes fonds uzcēlis daudzdzīvokļu namu, kaut sākotnēji zeme iznomāta viesu mājas un SPA centra izveidei, otrdien, 28.oktobrī, vēsta laikraksts Dienas Bizness. Zemesgabalu kāpu aizsargjoslā pilsētas pašvaldība 2002.

gadā iznomāja viesu nama un SPA centra izveidei. Līgums līdz 2022.gada 23.novembrim tika noslēgts ar SIA Jūrmalas zemes fonds, taču jau drīz pēc būvatļaujas saņemšanas, ko izsniedza Gata Trukšņa vadītā dome, aizdomas par projekta patieso nolūku izteica Jūrmalas Aizsardzības biedrība (JAB). JAB bažījās, ka solītā atpūtas nama un SPA centra vietā kāpās tiks būvēta daudzdzīvokļu māja. Turklāt 9.oktobrī dome iepazīstināja ar atsavināšanas līgumu, kurā nolemts par 317 tūkstošiem eiro minēto zemesgabalu pārdot nomniekam – SIA Jūrmalas zemes fondam -, jo uzņēmums tur jau uzbūvējis ēku. "Lēmums ir pieņemts, un es uzskatu, ka esam piemānīti. Solīts tika SPA centrs, taču tur ir dzīvokļi, un daļa no tiem jau pārdota," sašutis ir opozīcijas deputāts Arnis Ābelīte. Gan domnieki, gan JAB pārstāvis apliecināja, ka internetā nekustamo īpašumu kompānija Ordo šajā adresē tirgojusi ekskluzīvus dzīvokļus par 6000 latiem kvadrātmetrā. JAB pārstāvis G.Grūba norāda, ka pašvaldībai bija tiesības pārdot tikai to zemesgabala daļu, kas atrodas zem paša nama. Truksnis norāda – ja dome tagad aizliegtu pārdot apartamentus vai dzīvokļus atsevišķi, uzņēmēji tāpat atrastu veidu, kā tos pārdot. Visu rakstu lasiet laikraksta_ Dienas Bizness _otrdienas, 28.novembra, numurā!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Stājas spēkā vilcienu kustības pavasara grafiks

Šodien stājas spēkā vilcienu kustības pavasara grafiks, paredzot papildu reisus Tukuma, Skultes un Aizkraukles dzelzceļa līnijās, informēja AS Pasažieru vilciens (PV) pārstāvji.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas