Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +6 °C
Viegls lietus
Ceturtdiena, 25. aprīlis
Līksma, Bārbala

Šonedēļ policija pastiprināti uzraudzīs satiksmes dalībniekus

Šonedēļ Valsts policija Latvijas teritorijā pastiprināti rūpēsies par satiksmes drošību un uzraudzīs satiksmes dalībniekus, aģentūru LETA informēja policija.

16.septembrī sāksies un līdz pat 22.septembrim Eiropas Savienības dalībvalstīs, tostarp Latvijā, norisināsies akcija "Roadpol Drošības dienas".

Arī šogad, tāpat kā iepriekšējos gadus, šīs akcijas mērķis ir kopīgiem spēkiem panākt, lai šajā laikā uz Eiropas ceļiem nebūtu neviens ceļu satiksmes negadījums ar bojā gājušiem un smagi ievainotiem cilvēkiem.

Šīs nedēļas laikā policija Latvijas teritorijā pastiprināti rūpēsies par satiksmes drošību un uzraudzīs satiksmes dalībniekus. Papildu ikdienas satiksmes uzraudzībai pastiprināta uzmanība tiks pievērsta mazāk aizsargāto ceļu satiksmes dalībnieku drošībai, drošības jostu un bērnu sēdeklīšu lietošanas nosacījumu ievērošanai, veikta atļautā braukšanās ātruma kontrole, kā arī tiks pastiprināti uzraudzīts, vai autobraucēji nevada transportlīdzekli būdami alkohola reibumā.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vai ticēt skaļiem virsrakstiem par slavenībām?

Ziņa par slavenības nāvi, aicinājums izlasīt rakstu par nepatikšanām, kas skārušas vienu vai otru sabiedrībā pazīstamu cilvēku, jau ilgstošu laiku ir neatņemama krāpniecisku kampaņu sastāvdaļa. Iemes...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas