Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Otrdiena, 30. aprīlis
Liāna, Lilija

Spēcīgākais atkusnis gaidāms nākamajās četrās diennaktīs

Straujākā sniega kušana Latvijā gaidāma no sestdienas līdz otrdienai, 19.decembrim, un daudzviet valsts rietumu un centrālajā daļā izzudīs sniega sega, prognozē sinoptiķi.

Šīs nedēļas nogalē siltākais laiks būs naktī uz svētdienu, kad maksimālā gaisa temperatūra gaidāma no +3 grādiem vietām valsts austrumos līdz +8 grādiem Kurzemē. Līdzīgs siltums saglabāsies nākamās nedēļas sākumā, otrdien gaisa temperatūra visā Latvijā var sasniegt +5..+9 grādus, turpmākajās diennaktīs siltums mazināsies un palaikam gaidāms neliels sals.

Sniega kušanu veicinās arī lietus un brāzmains rietumu, dienvidrietumu vējš. Šīs nedēļas nogalē gaidāma pastiprināta lāsteku un sniega krišana no jumtiem, kā arī koku un to zaru lūšana valsts centrālajā un austrumu daļā, kur koki patlaban ir saliekti zem sniega svara.

Upēs strauji celsies ūdens līmenis, un Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs jau ir izsludinājis dzeltenās pakāpes brīdinājumu par gaidāmu augstu ūdens līmeni upēs visā Latvijā nākamnedēļ. Gaidāma zemāko vietu applūšana, atsevišķos upju posmos var veidoties ledus sastrēgumi un iespējams īpaši straujš ūdens līmeņa kāpums.

Atbilstoši jaunākajām prognozēm Ziemassvētkos varētu atgriezties aukstāks laiks, visu Latviju var pārklāt jauns sniegs, iespējams arī stiprs sniegputenis.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas