Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Stacionēto Covid-19 pacientu skaits palielinājies līdz 649

Aizvadītajā diennaktī Latvijas slimnīcās ievietoti 63 Covid-19 pacienti, tostarp viens pārvests, bet kopējais stacionāros esošais ar koronavīrusa izraisīto slimību sirgstošo pacientu skaits palielinājies no 602 ceturtdien līdz 649 piektdien, liecina Nacionālā veselības dienesta (NVD) apkopotie dati.

No visiem slimnīcās esošajiem Covid-19 pacientiem patlaban 573 ir ar vidēji smagu slimības gaitu, bet 76 ir ar smagu slimības gaitu.

Piektdien no slimnīcām izrakstīti kopumā seši Covid-19 pacienti, tai skaitā viens pārvests, savukārt līdz šim kopumā no ārstniecības iestādēm izrakstīti 10 299 ar Covid-19 sasirgušie.

LETA jau rakstīja, ka piektdien Latvijā reģistrēti 279 jauni Covid-19 gadījumi un saņemta ziņa par vienas saslimušās personas nāvi, liecina Slimību profilakses un kontroles centra apkopotā informācija.

Diennakts laikā Latvijā veikti 4324 Covid-19 testi, un pozitīvi no tiem bijuši 6,5%, kamēr vakar šis rādītājs bija 3,4%. Savukārt divu nedēļu kumulatīvais saslimstības rādītājs uz 100 000 iedzīvotāju ir 352,2. Latvijā līdz šim reģistrēto Covid-19 gadījumu skaits sasniedzis 103 867.

Aizvadītajā diennaktī mirušais Covid-19 pacients bija vecumā no 60 līdz 69 gadiem. Tik mazs Covid-19 pacientu mirušo skaits nav reģistrēts kopš novembra. Pēdējo reizi viens mirušais diennaktī bija 7.novembrī, bet neviens - 22.novembrī. Līdz šim kopumā 1923 cilvēki, kuri bija saslimuši ar Covid-19, miruši.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas