Laika ziņas
Šodien
Skaidrs

Straujuma par Lielo talku: Laimes lācis neatnāks un valsti nesakops

Atklājot Lielās talkas vietu karti, Ministru prezidente Laimdota Straujuma (Vienotība) atgādināja, ka sakopt Latviju neatnāks laimes lācis, kā tas bijis Sūnu ciemā.

"Mēs nevaram gaidīt, ka kāds atnāks un kaut ko izdarīs. Nebūs tā, kā Sūnu ciemā ar laimes lāci," teica Straujuma, atgādinot, ka katram un visiem kopā pēc labākās sirdsapziņas ir jādarbojas, lai ietu uz priekšu. Straujuma pauda pārliecību, ka uz Latvijas 100 gadu jubileju 2018.gadā Latvija tiešām būs tīrākā un sakoptākā valsts un būs arī ceļā uz laimīgākās valsts titulu.

Premjerministre arī izteica pateicību par talku rīkošanas tradīcijas atjaunošanu, jo acīmredzot ir bijis nepieciešams, lai paiet kāds laiks no tā sauktajiem subotņikiem, kas bija populāri padomju laikā.

Lielās talkas kustības vadītāja Inese Jaunzeme atgādināja, ka talkas ir sena latviešu tradīcija un tā ir ikviena latvieša gēnos, turklāt tas arī ir patriotisms.

Jau ziņots, ka šogad Lielā talka notiks 25.aprīlī un no šodienas ikviens mājaslapā www.talkas.lv var pieteikt oficiālo talkošanas vietu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas